Η Active Computer Systems S.A., σε συνεργασία με την HP, ανακοινώνουν τη συμμετοχή τους στα Ποσειδώνια 2014, τη ναυτιλιακή έκθεση διεθνούς βεληνεκούς.


active computer systemsΗ έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 2 έως τις 6 Ιουνίου 2014, στο Athens Metropolitan Expo, στην περιοχή του Αερολιμένα Αθηνών.


Η Ελλάδα ως χώρα βασίζεται στον τριτογενή τομέα της παροχής υπηρεσιών και με γνώμονα τη γεωγραφική της θέση, η πλειοψηφία των δραστηριοτήτων της, αντικατοπτρίζεται στην ανάπτυξη της ναυτιλιακής βιομηχανίας, ενός αναμφισβήτητα δυναμικού και ανταγωνιστικού κλάδου, ο οποίος αντιπροσωπεύει το 7% του ΑΕΠ της χώρας μας.


Με βλέμμα στραμμένο στην καινοτομία και την εξέλιξη, η Active σε συνεργασία με την HP, ηγούνται των τεχνολογικών αλλαγών, καθώς προτείνουν αποκλειστικά για την βιομηχανία της ναυτιλίας, επαναστατικές & πρωτοποριακές λύσεις μείωσης κόστους, με ταυτόχρονη αύξηση της εργασιακής παραγωγικότητας, στοχεύοντας τόσο σε παραδοσιακούς, όσο και σε ρηξικέλευθους τομείς της ναυτιλίας.


Σας περιμένουμε όλους στον εκθεσιακό χώρο των Ποσειδωνίων, για να σας παρουσιάσουμε τις νέες τάσεις που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα IT περιβάλλοντα της ναυτιλίας. Θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά τις νέες σειρές των προϊόντων της HP, που συνεχώς κερδίζουν μερίδιο αγοράς στην παγκόσμια αγορά πληροφορικής.
Τα Ποσειδώνια 2014 τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, του Δήμου Πειραιώς, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών, της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας Λονδίνου, της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας.


Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Active αποτελεί μέλος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού της Ammitec, ως πάροχος IT λύσεων ειδικά για την ναυτιλία.