Το πρώτο live του CU ONSTAGE πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Μαΐου με νικητές τους The Hype, τους οποίους απόλαυσαν live στη σκηνή του ΤΩΡΑ K44, πάνω από 500 άτομα.


cu onstage k44Το line up που έφτιαξαν οι The Hype και ψήφισε το κοινό, κινήθηκε σε hip hop και RnB ρυθμούς με headliner τον Εισβολέα και τον DJ Noiz στο after party.


Οι νικητές του CU ONSTAGE, The Hype, είναι το νέο project του DJ The Boy, και παρουσίασαν ένα πρωτότυπο και δύσκολο “παρακλάδι” του hip-hop, τη μελωδική Rap, με κλασικά old school μπιτ και κάτι σπάνιο για την Ελληνική hip-hop σκηνή: μελωδικούς στίχους από τον Gio Melody. Ίσως αυτός και να ήταν ο λόγος που τους έφερε στην πρώτη θέση του διαγωνισμού. H εμπειρία τους από τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό ήταν μοναδική και λίγο αφού κατέβηκαν από το stage δήλωσαν: «Έχουμε πολύ θετικό vibe καθότι το μαγαζί είναι γεμάτο και μοιραζόμαστε το stage με κάποιους καλλιτέχνες που μετράνε, όπως ο Εισβολέας και ο DJ Noiz».


Ο headliner της βραδιάς, ο Εισβολέας, αφού ξεσήκωσε τον κόσμο με ένα σετ μίας ώρας, έκλεισε το live του και αποθεώθηκε από το κοινό για το εντυπωσιακό του «freestyle» με αυτοσχέδιες ρίμες a capella, μόνο με μικρόφωνο και ψυχή. Ο DJ Noiz που πήρε τη σκυτάλη απ’ τον Εισβολέα, κράτησε ζωντανό το πάρτι και το κοινό μέχρι αργά.


Το 1ο live του CU ONSTAGE θα ακολουθήσουν άλλα πέντε, τέσσερα στο ΤΩΡΑ Κ44 στην Αθήνα και ένα στη σκηνή του Reworks Festival στη Θεσσαλονίκη. Οι συμμετοχές για την επόμενη συναυλία, που θα γίνει αρχές Ιουλίου, είναι ανοιχτές για νέους μουσικούς, μπάντες, solo artists και DJs, που μπορούν να διαλέξουν το line up της συναυλίας τους και να παίξουν δίπλα στους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.


Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό #CU_ONSTAGE, υποβολή συμμετοχής & ημερομηνίες των συναυλιών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.cu-onstage.com