Η Sagem Communications παρουσιάζει ένα μοντέλο SMT που προσφέρει αξιοθαύμαστη κατανάλωση χαμηλής ισχύος, άριστη ευαισθησία και προηγμένο βαθμό αυτοκίνησης.

HiLoNC, η ελευθερία της ομιλίας για τις έξυπνες μηχανές

HiLoNC, η ελευθερία της ομιλίας για τις έξυπνες μηχανές.

Ακόμα μικρότερο από το ήδη πετυχημένο HiLo, το Sagem HiLoNC αποτελεί την υψηλότερη συγκέντρωση της τεχνολογίας που ανταπεξέρχεται ακόμη και στους πιό ακραίους περιορισμούς. Με το HiLoNC, οι μηχανικοί της Sagem Communications έχουν δημιουργήσει ένα προϊόν που, από κάθε άποψη, θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιό απαιτητικούς πελάτες.

Η Sagem Communications που είναι προμηθευτής λύσεων M2M (Machine to Machine), ανακοίνωσε σήμερα τη διαθεσιμότητα του HiLoNC, το μικρότερο μοντέλο M2M στον κόσμο. Το HiLoNC έχει σχεδιαστεί συγκεκριμένα για να αναπτύσσει μαζικά τις εφαρμογές M2M με την παροχή των προτύπων υψηλής τεχνολογίας σε όλες τις κάθετες αγορές: εντοπισμός και παρακολούθηση, μέτρηση, πώληση τερματικών, ασφάλειας και  συναγερμών. Μια συγκεκριμένη παραλλαγή για την αγορά αυτοκινήτου σχεδιάστηκε με σκοπό να περάσει αυστηρά ποιοτικα κριτήρια της βιομηχανίας αυτοκίνησης.


Το μικρότερο GPRS στην αγορά

Η Sagem Communications επιβεβαιώνει τη μεγάλη ικανότητά της για καινοτομίες με τη δημιουργία του πιό συμπαγή και μικρής ακτινοβολίας μοντέλου  που κατασκευάστηκε ποτέ, με επιφάνεια μόνο 24×24 χιλ., ύψος 2.6 χιλ. και βάρος λιγότερο από 3 γραμμάρια.

Η Sagem Communications ήταν η πρώτη που παρουσίασε τη συσκευασία BGA για την προηγούμενη σειρά των μοντέλων M2M. Τώρα αυτή η μοναδική ανακάλυψη

δημιουργήθηκε και με τη μοναδικές συσκευασία LCC, το HiLoNC αυξάνει τη γενική αξιοπιστία των προϊόντων και υποστηρίζει τους πιό ακραίους περιβαλλοντικούς περιορισμούς.

Το HiLoNC ταιριάζει απόλυτα στις εφαρμογές που καθοδηγούνται από περιορισμούς μεγέθους.

Επιπλέον, αυτό το GPRS quad-band είναι πολύ χαμηλό σε κατανάλωση ισχύος (< 1.5 mA σε κατάσταση αναμονής) και έχει εκτεταμένη ευαισθησία πρώτου βαθμού.

Αυτό θα προετοιμάσει το έδαφος στις ενισχυμένες εφαρμογές όσον αφορά το μέγεθος, την ικανότητα της μπαταρίας ή τους περιορισμούς ευαισθησίας των μηχανών.

Η πιό προηγμένη M2M λύση για την αγορά αυτοκίνησης

Το HiLoNC έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα αυστηρότερα υπάρχοντα πρότυπα στον τομέα του αυτοκίνητου, που περιλαμβάνει:

  • E-marking E1 – 95/94/EC
  • ISO 16750
  • AEC Q100

Η πιό προσαρμοσμένη λύση για μαζικό όγκο

Χάρι στη μοναδική τεχνολογία της επιφάνειας εργασίας, το HiLoNC έχει σχεδιαστεί ειδικά για μαζική παραγωγή.

Η συσκευασία LCC της επιτρέπει την πλήρως αυτόματη βιομηχανική διαδικασία, παρέχοντας μια οικονομικώς αποδοτική λύση για τους πελάτες.

Τα δείγματα του Sagem HiLoNC είναι πλήρως διαθέσιμα.

Η Sagem Communications έχει παραδώσει ήδη περισσότερα από δεκατέσσερα εκατομμύρια κομμάτια GSM/GPRS.

Με βάση τη μεγάλη εμπειρία της Sagem Communications στη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών και τη μαζική παραγωγή, η δραστηριότητα M2M είναι ένα βασικό στοιχείο ανάπτυξης της εταιρίας.