H Cyta Ελλάδος, μετά από διαγωνισμό, ανέθεσε στην εταιρεία DDB το σύνολο του λογαριασμού της (διαφήμιση, media planning & buying).


Cyta logo internet&statheriΗ συνεργασία τίθεται σε ισχύ από 1ης Ιουνίου 2014. Στην Tribal Worldwide Athens ανατέθηκε επίσης, σε συνέχεια διαγωνισμού, η διαχείριση της online προβολής της εταιρείας και των λογαριασμών της στα Κοινωνικά Δίκτυα (Social Media). Η συνεργασία έχει άμεση ισχύ.


Η Cyta, ο Εθνικός Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, με περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας και εμπειρίας στις τηλεπικοινωνίες και σημαντικές διεθνείς διακρίσεις για την ποιότητα των υπηρεσιών του, ξεκίνησε την εμπορική του δραστηριοποίηση στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2008. Η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει σημαντικότατες επενδύσεις στη χώρα μας και σήμερα διαθέτει πάνω από 300.000 πελάτες πανελλαδικά και ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών νέας γενιάς της εταιρείας, το οποίο ξεπερνά τα 4.800 χλμ. Πολύ σύντομα πρόκειται να λανσάρει και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, προσφέροντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να συνδυάσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τετραπλές υπηρεσίες (4play): σταθερή, internet, τηλεόραση και κινητή.