Ο τελικός του Champions League ζωντανά και σε High Definition στα κανάλια Novasports, σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου και σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη.


Novasports_ola_gia_tin_omada_souΟ μεγάλος τελικός του Champions League είναι στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 24 Μαΐου στις 21:45, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση και σε High Definition στα Novasports 1 και Novasports 1 HD τον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στην Ατλέτικο Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο απεσταλμένος των αθλητικών καναλιών της Nova, Χρήστος Σωτηρακόπουλος και μαζί του στο σχολιασμό, θα είναι ο παλιός άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντέμης Νικολαϊδης.


Για τα κανάλια Novasports, η γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 23 Μαΐου στις 22:00, με το πρώτο μέρος της ειδικής εκπομπής «Οι μεγάλοι τελικοί της Ευρώπης», που δημιούργησε και επιμελήθηκε το δημοσιογραφικό επιτελείο των αθλητικών καναλιών της Nova. Η εκπομπή, που θα παρουσιάσει ο Άγγελος Στυλιάδης, αποτελεί μια αναδρομή στις μεγάλες στιγμές των ομάδων που κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο, από το 1956 έως το 2013. Το πρώτο μέρος, θα περιλαμβάνει τους τελικούς του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, από το 1956 έως το 1992, ενώ το δεύτερο μέρος της ειδικής εκπομπής, θα προβληθεί το Σάββατο 24/5, στις 18:30, στα Novasports 1 & Novasports 1 HD, και θα είναι αφιερωμένο στους τελικούς του Champions League από το 1993 έως το 2013.


Το Σάββατο 24/5 στις 20:00, αμέσως μετά το τέλος του αφιερώματος, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν το Pre Game Show με τον Ηλία Βλάχο, με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι θα βάλουν τους συνδρομητές στο κλίμα του σπουδαίου αγώνα. Στις 21:45 θα ακολουθήσει η μετάδοση του παιχνιδιού Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης, σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου και σχολιασμό του Ντέμη Νικολαΐδη, ενώ, μετά τη λήξη του τελικού και την απονομή του τροπαίου, θα ακολουθήσει το Post Game Show με την ανάλυση του αποτελέσματος και ζωντανές συνδέσεις.


Οι συνδρομητές Forthnet ή/και Nova έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ειδική εκπομπή «Οι μεγάλοι τελικοί της Ευρώπης» και μέσω WEB TV στο www.novasports.gr, ενώ ο τελικός θα είναι διαθέσιμος σε ηχητική μετάδοση από το www.novasports.gr. Επίσης, οι συνδρομητές Forthnet ή/και Nova θα παρακολουθήσουν τον τελικό μέσω laptop, tablet ή smartphone με την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, όπου και αν βρίσκονται στην Ελλάδα, με μοναδική προϋπόθεση τη Wi-Fi σύνδεση.


Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων των καναλιών Novasports 1 & Novasports 1 HD έχει ως εξής:
Παρασκευή 23/5, 22:00 Οι μεγάλοι τελικοί της Ευρώπης -1ο Μέρος (1956-1992)
Σάββατο 24/5, 18:30 Οι μεγάλοι τελικοί της Ευρώπης-2ο Μέρος (1993-2013)
20:00 Pre Game Show (Live)
21:45 Τελικός Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης
00:00 Post Game Show (Live)