Ο Μεγάλος Τελικός του Loux Cola Pro Series 2014 έφερε στην κορυφή νέα ταλέντα αλλά και βετεράνους, κυρίως από την Αθήνα.


loux cola pro seriesTo Loux Cola Pro Seriers, έκλεισε την αυλαία των τουρνουά Pro Evolution Soccer 2014 στην Αθήνα, αυτό το Σαββατοκύριακο στο Athens Heart.


Στο πλαίσιο του τουρνουά, οι 32 καλύτεροι Έλληνες αναμετρήθηκαν σε ένα από τα κορυφαία τουρνουά της Ευρώπης, χαρίζοντας ένα συναρπαστικό θέαμα και πολλές εκπλήξεις στους fans του Pro Evolution Soccer!


Στην κορυφή, Πανελλήνιος Πρωταθλητής βρέθηκε ο Ντόνι ‘xamenosk’ Θεμέλη που νίκησε στο μεγάλο τελικό τον κατά κοινή ομολογία σπουδαιότερο και διαχρονικότερο Έλληνα παίκτη του PES, Αναστάσιο ‘akis_333’ Παππά. Την Τρίτη θέση κατέλαβε ο Γιώργος ‘Djibrilliant’ Σπύρου. Οι δύο πρώτοι θα ταξιδέψουν μέσα στο καλοκαίρι για να διαγωνιστούν και να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους παγκόσμιους τελικούς διεκδικώντας και χρηματικά έπαθλα, (πέρσι τα έπαθλα ήταν 15.000€).


Σε όλα τα τουρνουά που έγιναν φέτος οι συμμετέχοντες κέρδιζαν ή έχαναν πόντους από την τελική κατάταξη. http://www.pes-league.gr/halloffame/. Η ετήσια κατάταξη PES Ranking είναι αυτή που καθορίζει κάθε χρόνο ποιοι είναι οι top 32 παίκτες που συμμετέχουν στους Πανελλήνιους Τελικούς, και διεκδικούν τις 2 θέσεις που δικαιούται η χώρα μας στους Παγκόσμιους Τελικούς.


Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι ο νικητής ενός άλλου φετινού πρωταθλήματος, του PES 2014 UEFA Champions Festival, Σωτήρης ‘cloudsot0s’ Βήχος θα ταξιδέψει στο τέλος του μήνα στη Λισαβόνα μαζί με τον Αναστάσιο ‘akis_333’ Παππά στα πλαίσια του UEFA Champions League, ώστε να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο παγκόσμιο κύπελλο του PES και να διεκδικήσουν έπαθλα αξίας 25.000€


Καλή τύχη σε όλους, ας ελπίσουμε ότι θα φέρουν τίτλους στην Ελλάδα!