Η Cisco σε συνεργασία με την Intel, διοργανώνει την Πέμπτη 22 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, το Cisco Unified Computing System Roadshow.


cisco logo correctΣτελέχη της Cisco θα παρουσιάσουν αναλυτικά κάθε εφαρμογή του UCS, που σχεδιάστηκε για να ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες των σημερινών αλλά και μελλοντικών υποδομών data center.


Οι τεχνολογικές εξελίξεις στην αγορά των Servers, καθώς και οι αυξημένες απαιτήσεις των επιχειρήσεων για καινούργιες εφαρμογές, αυξημένη διαθεσιμότητα, ευελιξία και ταχύτητα, ωθούν τους επαγγελματίες του IT να επαναξιολογήσουν τις επιλογές τους. Παράλληλα η αξιόπιστη και αποτελεσματική διαχείριση των διαθέσιμων πόρων στο data center καθίσταται πλέον ολοένα και πιο σημαντική.


Το Cisco Unified Computing System (UCS) με επεξεργαστές Intel® Xeon® χάρη στις τεχνολογικές καινοτομίες, με πιο σημαντικές το Ι/Ο Virtualization και το πολύ ισχυρό διαχειριστικό περιβάλλον, έχει αποδεδειγμένα επιτυχημένη πορεία στην αγορά. Η επιτυχία του Cisco UCS, είναι αποτέλεσμα της επίλυσης των πραγματικών επιχειρηματικών προκλήσεων της ενσωμάτωσης διαφόρων λειτουργιών, όπως αποθήκευση, networking και computing, μέσα στην IT υποδομή.


Στο Cisco Unified Computing System Roadshow, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία εκτός από τις παρουσιάσεις της Cisco, να ενημερωθούν και από τις Microsoft, EMC και Siemon, για τη συμβατότητα και συνεργασία των προϊόντων τους με το Cisco UCS, προσφέροντας ένα απόλυτα ολοκληρωμένο προϊόν, με αποδεδειγμένη επιτυχημένη πορεία και ηγετική θέση στην κατηγορία του.