Τα καταστήματα Vardas, γιορτάζουν 75 χρόνια παρουσίας και περνούν πλέουν σε μία νέα, digital εποχή με τη βοήθεια της Wedia.


vardasblogΗ Wedia, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες λύσεων ψηφιακής επικοινωνίας και υλοποίησης web sites, media portals και e-shops στην Ελλάδα, δημιούργησε το blog vardasblog.gr, μέσα από το οποίο το brand στοχεύει να έρθει πιο κοντά στους καταναλωτές, ανταποδίδοντας έτσι την εμπιστοσύνη που τόσα χρόνια αυτοί δείχνουν.


Όντας ένα ολοκληρωμένο magazino, το vardasblog.gr χαρακτηρίζεται από προσεγμένη αισθητική και μοντέρνο design, αντιπροσωπευτικό του χαρακτήρα του brand. Μέσα από την πλούσια ύλη του, το blog ενημερώνει σε εβδομαδιαία βάση τους καταναλωτές για όλες τις τάσεις της μόδας, για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό αλλά και για όλα τα νέα της εταιρίας Vardas.


Καθώς είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρία προβάλλεται σε digital επίπεδο, η Vardas εμπιστεύτηκε τη Wedia όχι μόνο για τη δημιουργία του blog vardasblog.gr, αλλά και για τη δημιουργία και διαχείριση των social media καναλιών: Facebook (VardasStores), Twitter (VardasCompany), Instagram (vardasofficial) και Pinterest (VardasOfficial). Όπως το blog, έτσι και τα social media κανάλια στοχεύουν σε μία συνεχή ενημέρωση, σε εβδομαδιαίο επίπεδο, για τα νέα της μόδας με έμφαση στα υλικά, τα προϊόντα και τα καταστήματα Vardas.


Αναλαμβάνοντας το έργο αυτό, η Wedia απέδειξε για μία ακόμη φορά πως μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μεγάλων πελατών λαμβάνοντας υπόψιν τόσο τις δικές τους ανάγκες όσο και τις ανάγκες των καταναλωτών.


Περισσότερα έργα της Wedia θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.wedia.gr