Τα Vodafone RED γιορτάζουν ένα χρόνο και προσφέρουν δωρεάν απεριόριστο Mobile Internet στους χιλιάδες συνδρομητές τους στην Ελλάδα.


redΗ Vodafone ένα χρόνο πριν, ανέτρεψε τα δεδομένα της αγοράς με τα πρωτοποριακά προγράμματα Vodafone RED, την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στην επικοινωνία μέχρι σήμερα και έδωσε τη δυνατότητα στους εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές στην Ελλάδα και σε δεκάδες εκατομμύρια σε ολόκληρο τον κόσμο, να απελευθερώσουν την επικοινωνία τους και να απολαμβάνουν μοναδικά οφέλη και υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη.


Ένα χρόνο μετά, η Vodafone γιορτάζει τα πρώτα τους γενέθλια και προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές των προγραμμάτων Vodafone RED, υπάρχοντες και νέους, ιδιώτες και επαγγελματίες, από τη Δευτέρα 12 Μαΐου έως και τις 31 του ίδιου μήνα, απεριόριστο Mobile Internet αυτόματα και εντελώς δωρεάν γιατί υπάρχει πάντα κάτι καλό με τα Vodafone RED.


Η καινοτομία των Vodafone RED είναι ότι για πρώτη φορά ένα πρόγραμμα προσφέρει πολλά παραπάνω από ομιλία και sms, αφού βοηθάει τους συνδρομητές να νιώσουν απελευθέρωση, ασφάλεια και οικονομία για όλη την οικογένεια και την επιχείρηση.


Τα Vodafone RED δίνουν στο συνδρομητή, ιδιώτη και επαγγελματία τη δυνατότητα να έχει:
– Ξέγνοιαστη επικοινωνία με 1.500 λεπτά ομιλίας και 1.500 SMS προς ΟΛΑ τα δίκτυα
– Την πρωτοποριακή υπηρεσία Internet 4Sharing με την οποία μπορεί να μοιράζει τα ΜΒ του προγράμματός του στο laptop και το tablet έχοντας ένα μόνο λογαριασμό
– Προστασία και ασφάλεια για τη συσκευή αλλά και για το περιεχόμενο της. Γιατί έχει ΔΩΡΕΑΝ επισκευή συσκευής σε περίπτωση βλάβης από πτώση ή υγρό, αποθηκεύει δωρεάν το περιεχόμενο του με το Vodafone Cloud, και προστατεύει τη συσκευή του με anti-virus, εντοπισμό και κλείδωμα σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής, μέσω της υπηρεσίας Vodafone Protect.
– Ακόμα μεγαλύτερη οικονομία και ξέγνοιαστη επικοινωνία για όλη την οικογένεια, γιατί κάθε μέλος έχει έως 20% έκπτωση ενώ συνδυάζοντας σταθερό και Ιnternet hellas online έχει επιπλέον έκπτωση 10% στο πρόγραμμα του, κάθε μήνα.
– Σημαντική οικονομία για την επιχείρησή του, αφού σε συνδυασμό με τα επαγγελματικά προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας & Internet, Vodafone Business Connect, έχει έκπτωση 10% στο πρόγραμμα του και 20% στο Vodafone Business Connect κάθε μήνα, ενώ παράλληλα απελευθερώνει την επικοινωνία του με απεριόριστο ενδοεταιρικό χρόνο ομιλίας, 1.500 λεπτά προς σταθερά και δωρεάν διεθνείς κλήσεις


Τα Vodafone RED λένε «ναι» στα καλά πράγματα! Στα καλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας και ομορφαίνουν τη ζωή μας. Στα καλά πράγματα που κάνουν την επικοινωνία μας πιο απλή και εύκολη από ποτέ.


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το www.vodafone.gr/red