Στις 24 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το Company of Heroes 2: Western Front Armies με έντονο multiplayer χαρακτήρα.


company of heroes 2Το Company of Heroes 2 εστιάζει πλέον την προσοχή του στο multiplayer κομμάτι και θα προσφέρει το Company of Heroes 2: The Western Front Armies στη multiplayer οικογένεια του Company of Heroes 2.


Ένα οικονομικό πακέτο (στα 19€) που θα προσφέρει δύο πλήρεις multiplayer στρατούς, τους US Forces και τους German Oberkommando West, τον καθένα με τις δικές του τακτικές επιλογές, νέο πεζικό, ομαδικά όπλα, ικανότητες και βελτιώσεις, αρχικά οκτώ νέους χάρτες του δυτικού μετώπου και πολλά άλλα. Οι στρατοί αυτοί θα πωλούνται και ξεχωριστά (ψηφιακά μόνο) στη μισή τιμή.


Το πακέτο Western Front Armies θα εγκαινιάσει και ένα νέο σύστημα προόδου όπου θα επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν επιλογές τακτικού περιεχομένου για τους στρατούς τους και να μπαίνουν σε μεγαλύτερο βάθος και με καλύτερη εξειδίκευση στο παιχνίδι.


Συνολικά λοιπόν οι παίκτες του Company of Heroes 2 θα μπορούν να μαχηθούν σε auto-match multiplayer σε 31 χάρτες ακόμα κι αν έχουν αγοράσει μόνο ένα στρατό. (με άλλους 1000 χάρτες διαθέσιμους στο Steam Workshop).


Επίσης για όσους είναι σίγουροι ότι αυτό είναι το Company of Heroes που πάντα ήθελαν, υπάρχει και κάποιο Pre-Order Bonus δύο μοναδικών vehicle Skins (ένα για κάθε στρατό).


Η προ-παραγγελία θα είναι μέσα στην επόμενη βδομάδα διαθέσιμη στα Ελληνικά καταστήματα.


Δείτε εδώ το βίντεο για περισσότερα: