Η Xerox Hellas είναι και φέτος χορηγός στο Συνέδριο της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων, που θα διεξαχθεί 9 και 10 Μαϊου στο Grand Resort Lagonisi.


New Xerox Logo Medium ResΕδώ και χρόνια η Xerox Hellas στηρίζει έμπρακτα τα συνέδρια που προάγουν την επιχειρηματικότητα και προσπαθούν να δώσουν λύσεις, ειδικά στο σημερινό, δύσκολο και σύνθετο περιβάλλον. Μετά από έξι χρόνια συνεχούς ύφεσης και ανατρεπτικών αλλαγών, οι επιχειρήσεις προσπαθούν να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν σε ένα όλο και πιο απαιτητικό διεθνοποιημένο περιβάλλον.


Η Xerox -που διεθνώς όχι μόνο παρακολουθεί, καταγράφει και δημιουργεί τις εξελίξεις, αλλά και προτείνει προσαρμοσμένες λύσεις που συμβάλλουν στη μείωση του κόστους και την αύξηση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων-είναι κοντά στην ΕΑΣΕ και δίπλα στις ελληνικές επιχειρήσεις και στηρίζει το συνέδριο, που θα προσπαθήσει να δείξει ένα νέο δρόμο στους σημερινούς και αυριανούς ηγέτες των επιχειρήσεων.


Με κεντρικό θέμα «Το Νέο Παρόν: Η Ηγεσία Μπροστά Στον Καθρέπτη» το φετινό συνέδριο καλεί τα στελέχη να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη γιατί η αυτογνωσία θα τους δώσει τη δύναμη να εντοπίσουν και να υπερβούν τα εμπόδια.