Η Logitech Ultrathin keyboard Folio συνδυάζει πληκτρολόγιο και θήκη για το Samsung Galaxy Tab 4 10.1 για άνετη πληκτρολόγηση και αμφίπλευρη προστασία.


logitech folioΗ Logitech επεκτείνει τη βραβευμένη γκάμα της με περιφερειακά για ταμπλέτες, καθώς σήμερα παρουσίασε τη θήκη-πληκτρολόγιο Logitech Ultrathin Keyboard Folio ειδικά για το νέο Samsung Galaxy Tab 4 10.1. Η ιδιαίτερα λεπτή και ελαφριά προστατευτική θήκη, είναι κατασκευασμένη από προηγμένης τεχνολογίας υλικά, διαθέτει ενσωματωμένο πληκτρολόγιο με σύνδεση Bluetooth®, με συντομεύσεις για το λειτουργικό Android™ και άνετη διάταξη πλήκτρων για μια οικεία αίσθηση γρήγορης και ακριβούς πληκτρολόγησης.


«Η Logitech δημιούργησε το Ultrathin Keyboard Folio ώστε να προσφέρει προστασία στο νέο Samsung Galaxy Tab 4 10.1, βελτιώνοντας παράλληλα την εμπειρία χρήσης και τη συνολική παραγωγικότητά του», σχολίασε ο Μιχάλης Δρακάτος, Cluster Manager της Logitech Hellas. «Με ένα βελτιστοποιημένο πληκτρολόγιο για μια βολική και άνετη πληκτρολόγηση και τη δυνατότητα στήριξης της ταμπλέτας σε δύο θέσεις, η θήκη ταιριάζει άριστα σε κάθε τύπο χρήσης, από την επικοινωνία μέσω email μέχρι την παρακολούθηση μιας ταινίας, ή την ψυχαγωγία μέσω ενός παιχνιδιού».


Το Logitech Ultrathin Keyboard Folio έχει ένα λεπτό πληκτρολόγιο, με άνετη διάταξη πλήκτρων μαζί με μια σειρά εξειδικευμένων πλήκτρων με συντομεύσεις του λειτουργικού Android. Ακόμη, για να βελτιώσει τις πολλαπλές χρήσεις του Samsung Galaxy Tab 4 10.1, μπορεί να στηριχθεί σε δύο ιδανικές θέσεις: Μία κάθετη για πληκτρολόγηση και μια επίπεδη για άνετο σερφάρισμα.


Επίσης, το σύστημα SecureLock επιτρέπει στο Samsung Galaxy Tab 4 10.1 να παραμείνει ασφαλισμένο στη θήκη, αλλά ταυτόχρονα να είναι εύκολη η σύνδεση και η αποσύνδεσή του. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά και υδρο-απωθητικά υλικά, οπότε προστατεύει και τις δύο πλευρές της ταμπλέτας από χτυπήματα, γρατζουνιές και μικροατυχήματα από υγρά.


Τιμή και διαθεσιμότητα
Το Ultrathin Keyboard Folio για το Samsung Galaxy Tab 4 10.1 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ και σε επιλεγμένες χώρες σε Ευρώπη και Ασία από τον Μάιο, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €99,99.