H εταιρεία Orthology Ltd ανακοινώνει τη διάθεση των προϊόντων 2X ApplicationServer XG και 2X ClientManager στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.


orthologyltd-57159-Orthology-New-LogoΣκοπός της συνεργασίας των δύο εταιριών είναι η επέκταση της διαθεσιμότητας των λύσεων και εφαρμογών cloud σε Ελλάδα και Κύπρο, με στόχο την μειώση των λειτουργικών δαπανών των επιχειρήσεων και τη δυνατότητα παροχής εργασίας από οπουδήποτε και όποτε θέλουν με ασφάλεια, μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών απομακρυσμένης πρόσβασης.


Ο 2X ApplicationServer XG είναι μια οικονομικά αποδοτική λύση για εύκολη εφαρμογή και διαχείριση Private Cloud υποδομών. Εγκαθιστά εικονικές επιφάνειες εργασίας και εφαρμογές Windows, που φιλοξενούνται σε hypervisors, όπως Microsoft Hyper-V, Citrix Xen, VMware, vSphere και άλλα, σε οποιαδήποτε απομακρυσμένη συσκευή mobile ή desktop και επιτρέπει την πρόσβαση με όνομα χρήστη, group, διεύθυνση IP ή MAC.


Ο 2X ApplicationServer XG είναι διαθέσιμος σε τρεις εκδόσεις:
Small Business Edition (15-49 Concurrent Users με 1 Server/Gateway/Publishing Agent)
Professional Edition (50-99 Concurrent Users με 2 Servers/Gateways/Publishing Agent)
Enterprise Edition (100 και άνω Concurrent Users με Unlimited Servers/Gateways/Publishing Agents)


Μερικά από τα χαρακτηριστικά του 2X ApplicationServer XG έχουν ως ακολούθως:
Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση desktop και εφαρμογών με “wizard-based” setup.
Web portal για Cloud Computing, ώστε οι χρήστες να έχουν πρόσβαση από παντού.
Πλήρης ενσωμάτωση των virtual desktops και εφαρμογών με την τοπική επιφάνεια εργασίας και τη γραμμή εργασιών του χρήστη.


Ατομικά δικαιώματα σε virtual desktops και εφαρμογές ανά χρήστη, group, διεύθυνση IP, όνομα μηχανήματος ή διεύθυνση MAC.


Προκαθορισμένες ρυθμίσεις εφαρμογών, όπως Windows Explorer, Internet Explorer, συνδέσεις δικτύου, ιδιότητες οθόνης και πολλά άλλα με λίγα μόνο κλικ.


Δυνατότητα να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα θέματα του δικτύου, καθώς και real time ειδοποιήσεις, μέσω e-mail ή SMS.


Απομόνωση εφαρμογών για ξεχωριστή λειτουργία, ώστε να μην επηρεάζουν άλλες εφαρμογές ή να γίνεται άσκοπη κατανάλωση πόρων.


“Drag-and-drop” λειτουργικότητα για εύκολη μετακίνηση του εκτελέσιμου αρχείου στην publishing list.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον 2X ApplicationServer XG, παρακαλώ επισκεφθείτε το link http://www.2x.com/applicationserver


Ο 2Χ ClientManager επιτρέπει την κεντρική διαχείριση των συνδέσεων των χρηστών, thin client συσκευών, καθώς και τη μετατροπή PCs σε Thin Clients, μέσω του δωρεάν 2X Operating System, χρησιμοποιώντας τον 2X ApplicationServer XG.


Μερικά από τα χαρακτηριστικά του 2Χ ClientManager έχουν ως ακολούθως:
– Κεντρική διαχείριση πολλαπλών συσκευών όπως PCs, laptops και “thin clients” από HP, Wyse, Igel, 10ZiG και άλλες εταιρίες, μειώνοντας το χρόνο και το κόστος λειτουργίας διαχείρισης.
– Booting and scheduling πολλαπλών clients μέσω PXE, hard disk, CD-ROM και USB.
Active Directory Integration.
– Real-time monitoring, με λίστα όλων των συσκευών που είναι συνδεδεμένες στο σύστημα.
– Υποστήριξη πολλαπλών επιπέδων ελέγχου ταυτότητας με “radius”, για περισσότερη ασφάλεια.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον 2Χ ClientManager, παρακαλώ επισκεφθείτε το link http://www.2x.com/applicationserver