Η iStorm, η μεγαλύτερη αλυσίδα Apple Premium Reseller στην Ελλάδα, διαθέτει νέο, υψηλής αισθητικής και εξαιρετικά φιλικό στη χρήση, ηλεκτρονικό κατάστημα και web site.


logo_iSTORM_blackΑπό σήμερα, το www.istorm.gr, ανανεωμένο, υποδέχεται το κοινό με νέο, μίνιμαλ σχεδιασμό κι εύχρηστο μενού και υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία του online shopping ενώ παράλληλα παρέχει ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της iStorm. Ευκολία στην πλοήγηση, απόλυτη ασφάλεια, πρόσβαση στο πλήρες οικοσύστημα της Apple με όλα τα αγαπημένα προϊόντα (Mac, iPad, iPhone, iPod) καθώς και μια τεράστια ποικιλία από αξεσουάρ και περιφερειακά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου web site της iStorm.


Στο νέο site θα βρείτε ακόμα πληροφορίες για όλες τις μοναδικές υπηρεσίες της iStorm καθώς και το πλήρες πρόγραμμα δωρεάν σεμιναρίων ανά κατάστημα.


Οι λάτρεις της τεχνολογίας μπορούν να ζήσουν την εμπειρία Apple είτε ψηφιακά στο www.istorm.gr, είτε σε ένα από τα πέντε φυσικά καταστήματα της iStorm σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


Καταστήματα iStorm:


Αθήνα
Κατάστημα Κολωνακίου: 211 999 7590
Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου River West: 211 999 7490
Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου Golden Hall: 210 689 5555


Θεσσαλονίκη
Κατάστημα Εμπορικου Κέντρου “Πλατεία”, στη Τσιμισκή: 2310 231020
Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου “Mediterranean Cosmos”: 2310 457000