Η Dixons South-East Europe-Κωτσόβολος, ξεχώρισε μία ακόμη φορά για το εξαιρετικό της εργασιακό περιβάλλον και διακρίθηκε μεταξύ των εταιρειών που συμμετείχαν στην έρευνα Best Workplaces 2014.


kotsovolos best workplacesΗ εταιρεία συμμετείχε για 2η φορά στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων στην ετήσια έρευνα του Great Place to Work® Institute Hellas και κατάφερε να αναδειχθεί στην 1η δεκάδα των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Tο ειδικό βραβείο παρέλαβε ο κος Γιώργος Κουμαρτζής, Προϊστάμενος Ανθρωπίνου Δυναμικού, σε εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Απριλίου.


Η Νο1 Αλυσίδα Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών στην Ελλάδα αναδείχθηκε και Νο1 στην Καρδιά των ανθρώπων της, ως αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειάς της και της δέσμευσής της για ένα εργασιακό περιβάλλον που στο επίκεντρό του βρίσκεται ο εργαζόμενος. Μέσα σε αυτό οι άνθρωποι της Κωτσόβολος έχουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν, να δημιουργήσουν και να νιώσουν ικανοποίηση και αναγνώριση, χτίζοντας πραγματικές σχέσεις ζωής με την εταιρεία.


Το στοιχείο που κάνει την έρευνα Best Workplaces να ξεχωρίζει είναι ότι τα αποτελέσματά της εξαρτώνται και από την αξιολόγηση των εργαζομένων. Με βάση τη διαδικασία, εργαζόμενοι της Κωτσόβολος έλαβαν μέρος στην έρευνα και μοιράστηκαν τη δική τους εμπειρία για τις πρακτικές και τις πολιτικές που εφαρμόζει η εταιρεία και αφορούν στο εργασιακό τους περιβάλλον.


Με αφορμή τη διάκριση της εταιρείας στην έρευνα Best Workplaces 2014, ο κ. Γιώργος Κουμαρτζής, Προϊστάμενος Ανθρωπίνου Δυναμικού, της Dixons South-East Europe – Κωτσόβολος, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη διάκρισή μας αυτή, καθώς αφορά τους ανθρώπούς μας που είναι και το βασικότερο στοιχείο της ύπαρξης μας, όπως θα έπρεπε να συμβαίνει σε κάθε επιχείρηση. Η διαρκής επένδυση στο Ανθρώπινο Δυναμικό αποτελεί συνειδητή επιλογή μας, καθώς αναγνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι είναι εκείνοι που δίνουν ώθηση στην εταιρεία μας, που κάνουν πράξη τις αξίες μας και παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων μας.


Αυτή η βράβευση αναδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπο της τεχνολογίας και επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο την υπόσχεση «Πάντα δίπλα σας» που δίνουμε στους πελάτες μας. Είμαστε πολύ περήφανοι και ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους της εταιρείας μας, που την ανέδειξαν ανάμεσα στα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα για το 2014».