H Vodafone και τα Starbucks διευρύνουν τη συνεργασία τους και μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης των πελατών της Vodafone Thank You 1+1.


vodafone 1plus1 starbucksΜέσω της προσφοράς οι δύο εταιρείες δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές, να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους ρόφημα από τα Starbucks και να κερδίζουν άλλο ένα ίσης ή μικρότερης αξίας.


Η διαδικασία είναι πολύ απλή και το μόνο που χρειάζεται είναι οι συνδρομητές Vodafone και οι συνδρομητές CU να στείλουν ένα SMS με τη λέξη Starbucks στο 54646 (χρέωση 0,2 €/sms). Αμέσως μετά την αποστολή του μηνύματος, οι συνδρομητές θα λάβουν ένα μοναδικό κωδικό τον οποίο μπορούν να εξαργυρώσουν σε ένα από τα 31 καταστήματα Starbucks σε όλη την Ελλάδα, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα της εβδομάδας. Το 75% των εσόδων από τα SMS θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS, στηρίζοντας τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας.


Με αφορμή τη διεύρυνση της συνεργασίας Vodafone και Starbucks, o Αλμπέρτος Μπουρλάς, Consumer Senior Manager της Vodafone δήλωσε: «Ψάχνουμε πάντα νέες ιδέες οι οποίες φέρνουν δυνατές συνεργασίες κι αναπάντεχες προσφορές στην καθημερινότητα των συνδρομητών μας. Μέσα από την εξαιρετική μας συνεργασία με τα Starbucks κάνουμε πιο προσιτή την ποιότητα στην ζωή των συνδρομητών μας και παράλληλα στηρίζουμε έμπρακτα τα Παιδικά Χωριά SOS, στα οποία στεκόμαστε δίπλα από το 2005, μέσα από μια πληθώρα προγραμμάτων και δράσεων που στόχο έχουν την ουσιαστική ενίσχυση και εκπαίδευση των παιδιών».


Η κ. Αναστασία Μπόνου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ Α.Ε.Ε. δήλωσε σχετικά: «Αυτή την άνοιξη, ένας μοναδικός δεσμός αγάπης γίνεται ακόμη πιο δυνατός! Starbucks και Vodafone ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνεχίζουν την αμέριστη και ενεργή υποστήριξή τους στο σημαντικό έργο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος. Από το 2002 μέχρι σήμερα, στα Starbucks έχουμε αναπτύξει μια γλυκιά φιλία και μοναδική σχέση αγάπης και αφοσίωσης με τα Παιδικά Χωριά SOS, στηρίζοντας το έργο τους μέσα από πολλές και διαφορετικές πρωτοβουλίες. Φέτος, ενισχύουμε ακόμα περισσότερο αυτή τη συνεργασία υποστηρίζοντας τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας με είδη πρώτης ανάγκης μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.


Το Vodafone Thank You 1+1 είναι ο ξεχωριστός τρόπος της Vodafone να ευχαριστήσει όλους τους συνδρομητές της για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν. Μέσω προσεκτικά επιλεγμένων συνεργασιών το Vodafone Thank You 1+1 δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές της να απολαύσουν σε πολύ προνομιακές τιμές προϊόντα και υπηρεσίες όπως ταξίδια, θέατρα, αγορές σε μεγάλα καταστήματα κλπ.