Η Sony φέρνει στην Ελλάδα τη νέα σειρά τηλεοράσεων 4K Ultra HD και Full HD LED BRAVIA™, με ιδανικό συνδυασμό εμφάνισης, τεχνολογίας, υπηρεσιών και περιεχομένου.


X9000B-SeriesSituation3Η ανακοίνωση της Sony έγινε στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων τηλεοράσεων σε δημοσιογράφους, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο lounge bar restaurant Rakkan, στην Κηφισιά. Με την κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου που προσφέρουν οι νέες τηλεοράσεις, οι θεατές μπορούν να βιώσουν ρεαλιστικά την ένταση της κάθε σκηνής, αλλά και να μοιραστούν δυνατά συναισθήματα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσω του social viewing.


Η Sony πραγματοποίησε ένα ξεχωριστό διασκεδαστικό και διαδραστικό happening για να αποδώσει στους καλεσμένους της εκδήλωσης πώς η παρακολούθηση τηλεόρασης με τη νέα σειρά BRAVIA, μεταφέρει τους θεατές “μέσα στην εικόνα”, για μια εμπειρία, πέρα από τη θέαση. Οι καλεσμένοι ήταν αυτοί που “πρωταγωνίστησαν” σε αγαπημένες σκηνές και “μεταφέρθηκαν” στο χώρο και το χρόνο, μέσα από την τεχνική του Green Screen που χρησιμοποιείται ευρέως στα τηλεοπτικά studios.


Οι πιο “τολμηροί”, επέλεξαν να φωτογραφηθούν σε ειδυλλιακά ή διασκεδαστικά σκηνικά, από τη ζούγκλα του Αμαζονίου, μια εξωτική παραλία, και ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, μέχρι δράκους και ποδοσφαιρικά γήπεδα.


Η φετινή σειρά τηλεοράσεων BRAVIA με μεγάλες οθόνες, από τη Sony, προσφέρει εξαιρετικές εικόνες και ποιοτικό ήχο, που ολοκληρώνονται από το πρωτοποριακό τους στυλ. Απολαύστε υπέροχους, νέους τρόπους για να εξερευνήσετε και να αλληλεπιδράσετε με όλο το αγαπημένο σας τηλεοπτικό περιεχόμενο. Η απόλαυση των 4K έχει επεκταθεί σε 3 ακόμα σειρές που αποτελούνται από 7 μοντέλα. Η Full HD περιλαμβάνει 6 σειρές με 14 μοντέλα. Όλες αυτές οι σειρές θα βγουν στην αγορά την Άνοιξη του 2014.


Εικόνες με εξαιρετικές λεπτομέρειες και έντονη αντίθεση
Οι νέες τηλεοράσεις ΒRAVIA φέρνουν την ποιότητα της εικόνας στην κορφή της ατζέντας μας. Είτε βλέπετε σε Full HD, είτε σε 4K Ultra HD, με πολύ αναλυτικές λεπτομέρειες, θα χαθείτε στην ένταση και στο συναίσθημα της κάθε σκηνής.


Οι εικόνες είναι πιο φωτεινές και πιο έντονες από ποτέ, με τη νέα τεχνολογία X-tended Dynamic Range™, που εκτινάσσει την αντίθεση για εκπληκτικά έντονα χρώματα μέχρι βαθιά μαύρα. Η κορυφαία BRAVIA X95 παρέχει την απόλυτη ποιότητα εικόνας με την αποκλειστική τεχνολογία X-tended Dynamic Range PRO™, που διαθέτει, η οποία τριπλασιάζει*1 το δυναμικό εύρος για εντυπωσιακή αντίθεση σε κάθε σκηνή. Αυτό είναι το κλειδί για μια πιο καθηλωτική και ικανοποιητική θέαση, από δραματικές σειρές μέχρι προγράμματα με σκηνές από τη φύση.


Εάν σας αρέσουν τα σπορ, το 4K/60p είναι το ιδανικό πρότυπο για να παρακολουθείτε περιεχόμενο που κινείται γρήγορα και οι νέες τηλεοράσεις 4K, από τη Sony, το παρουσιάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δεδομένου ότι όλες υποστηρίζουν το πιο πρόσφατο πρότυπο HDMI, το HDMI 2.0. Αυτές οι τηλεοράσεις είναι, επίσης, συμβατές με το MHL 3.0, που υποστηρίζει έξοδο 4K από smartphones*2 και tablets. Επιπλέον, ενσωματώνουν έναν νέο αποκωδικοποιητή, ο οποίος υποστηρίζει αποκωδικοποίηση codec HEVC και μπορεί να αναπαράγει περιεχόμενα 4K/60p από υπηρεσίες streaming του Internet.


Στα μοντέλα 4K, όλα είναι άψογα αναβαθμισμένα από τον ισχυρό επεξεργαστή εικόνας 4K X-Reality PRO. Είτε βλέπετε σε 4K, είτε σε HD, η ειδική βάση δεδομένων εικόνων 4K της Sony προσφέρει ζωντανές εικόνες, έντονα χρώματα και αντιθέσεις.


9005b_btyB_wd_with_illΗ μοναδική τεχνολογία TRILUMINOS Display της Sony εξακολουθεί να προκαλεί ισχυρά συναισθήματα σε κάθε σκηνή με πλούσια, ζωντανά κόκκινα και σμαραγδένια πράσινα. Όλα φαίνονται τόσο αληθινά, όπως τα ξέρετε… ο ουρανός και η θάλασσα, τα ανθισμένα λιβάδια, τα πρόσωπα, και πολλά άλλα. Θα έχετε, επίσης, ακριβώς την ίδια εξαιρετική αίσθηση αν βλέπετε φωτογραφίες και βίντεο που γυρίστηκαν με φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες τελευταίας τεχνολογίας της Sony, που υποστηρίζουν τεχνολογία TRILUMINOS Colour.


Έξυπνο και βολικό στυλ «Wedge » που εξοικονομεί χώρο
Η BRAVIA προσθέτει μία μοντέρνα πινελιά στο σαλόνι σας με την εντυπωσιακά όμορφη εμφάνισή της, για το 2014. Η καινοτόμα δομή «Wedge » εισάγει ένα ελαφρώς στενό προφίλ που τυλίγει την οθόνη για να απολαμβάνετε άνετη θέαση. Αυτός ο τολμηρός, νέος σχεδιασμός εξοικονομεί χώρο. Τοποθετήστε, πλέον, την τηλεόρασή σας στον τοίχο ή σε ένα στενό τραπέζι, χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσετε μία μεγάλη, ογκώδη βάση.


Επιλεγμένα μοντέλα διαθέτουν ένα νέο σταθμό σύνδεσης, που βελτιστοποιεί τη διαχείριση καλωδίων, χωρίς να χαλάει το στυλ σας. Από τις παιχνιδοκονσόλες σας, μέχρι τις συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray Disc, όλα τα καλώδια σύνδεσης είναι τακτοποιημένα στο πίσω μέρος.


Μεγαλύτερος, καθαρότερος νέος ήχος από την BRAVIA
Τα μοντέλα με το εκλεπτυσμένο προφίλ «Wedge» δίνουν περισσότερο χώρο στο εσωτερικό για να χωράει το ολοκαίνουργιο ηχείο Long Duct Speaker με ενσωματωμένο subwoofer της Sony, που αποδίδει πλούσιο ήχο σε όλες τις συχνότητες με ισχυρά μπάσα.


Η BRAVIA X9 διατηρεί τον εντυπωσιακό ήχο που αποτελεί το χαρακτηριστικό των μπροστινών ηχείων με μαγνητικό υγρό (Magnetic Fluid Speakers), που διαθέτει μόνο η Sony, τα οποία αποδίδουν πεντακάθαρο και ισχυρό ήχο πλήρους εύρους, χωρίς προηγούμενο. Ο σχεδιασμός των ηχείων χωρίς μονάδα ρυθμιστικού διαφράγματος περιλαμβάνει, πλέον, ένα νέο ενισχυμένο υλικό υαλωδών ινών Mica, το οποίο μειώνει την αλλοίωση του ήχου. Θα καταλάβετε τη διαφορά ακούγοντας τα εκπληκτικά καθαρά μεσαία και πρίμα, είτε σε ομιλίες, είτε σε ορχηστρικά σόλο ή σε δυναμικό ροκ.


Ολόκληρη η φετινή σειρά BRAVIA διαθέτει τεχνολογία Clear Audio+, που ρυθμίζει τον ήχο της τηλεόρασης ακόμα καλύτερα, για να ακούτε τόσο ρεαλιστικά, όσο βλέπετε. Οι τεχνολογίες Clear Phase, Clear Vocal και S-force Front Surround, της Sony, συνδυάζονται για να αποκτήσετε τον καλύτερο δυνατό ήχο με τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια. Η μουσική και οι διάλογοι βελτιώνονται με μεγαλύτερη καθαρότητα και διαχωρισμό, σε ό,τι και αν βλέπετε – ταινίες, συναυλίες, σπορ και άλλα.


Για να βελτιστοποιήσετε την «κινηματογραφική» σας εμπειρία στο σπίτι με πλούσια, ισχυρά βαθιά μπάσα, έχει προστεθεί ένα προαιρετικό ασύρματο subwoofer, το SWF-BR100. Εύκολος στην εγκατάσταση και χωρίς καλώδια, ο ασύρματος πομποδέκτης, απλά, συνδέεται στην τηλεόραση και αυτόματα αυτορυθμίζεται για να αποκόπτει τη συχνότητα ή τη φάση.


Πιο ομαλή, πιο γρήγορη και αβίαστη ψυχαγωγία
Υπέροχες εικόνες και ήχος συνδυάζονται για να προσφέρουν μια νέα εμπειρία χρήστη. Περιηγηθείτε σε περιεχόμενο πιο εύκολα, από ποτέ, με τη νέα υπέρ ομαλή και εύχρηστη διεπαφή της BRAVIA. Η οθόνη καλωσορίσματος προβάλει τις κατηγορίες σε πλαίσια, πάνω από το πρόγραμμα που παρακολουθείτε, και σας βοηθάει να βρείτε ακριβώς ό,τι θέλετε με μία μόνο ματιά. Περιηγηθείτε και διαλέξτε τις εκπομπές που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε από τις κατηγορίες Hot TV shows, που περιλαμβάνει τις εκπομπές με τις περισσότερες προβολές, ή τις συστάσεις για βίντεο από το Internet, You might like, ή από φωτογραφικά άλμπουμ που ανέβασαν φίλοι σας και τις εκπομπές που έχετε εγγράψει. Όλα είναι οργανωμένα σε παράθυρα, στα οποία μπορείτε να περιηγηθείτε εύκολα. Είναι τόσο απλό, γρήγορο και σας γεμίζει ικανοποίηση, σαν να «ξεφυλλίζετε» ένα κομψό ηλεκτρονικό περιοδικό, χτυπώντας ελαφρά την οθόνη.


Η εκκίνηση Quick TV σάς μεταφέρει απευθείας στο περιεχόμενο που επιθυμείτε, γρήγορα. Οι τηλεοράσεις ανάβουν σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα και οι εφαρμογές όπως το YouTube ξεκινάνε κατευθείαν από την αρχική σελίδα, πιο γρήγορα από ποτέ. Με τη BRAVIA μπορείτε να βρείτε και να δείτε ό,τι θέλετε, σχεδόν αμέσως.


Η αλληλεπίδραση με την τηλεόρασή σας ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη από ό,τι με το νέο τηλεχειριστήριο One-Flick Remote. Μπορείτε, άνετα, να περιηγηθείτε στο περιεχόμενο που προβάλλεται στην οθόνη σας και γρήγορα να το επιλέξετε και να το δείτε χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο αφής. Δεν χρειάζεται καν να στρέψετε το τηλεχειριστήριο στην οθόνη της τηλεόρασής σας, όταν είστε ξαπλωμένοι στον καναπέ, ύστερα από μια κουραστική και δύσκολη μέρα. Η τεχνολογία NFC, που είναι ενσωματωμένη στο τηλεχειριστήριο, προσφέρει ξεκούραστη σύνδεση με άλλες κινητές συσκευές. Με τη λειτουργία One-touch mirroring μοιράζεστε άμεσα ό,τι βρίσκεται μέσα στο smartphone σας με τη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης, ώστε να μπορούν να το δουν όλοι μέσα στο δωμάτιο.


Χάρη στην ολοκαίνουργια λειτουργία Social Viewing, η τηλεόρασή σας μετατρέπεται σε μια ακόμα περισσότερο κοινή εμπειρία αλληλεπίδρασης. Ακολουθείστε τα tweets που αφορούν στην εκπομπή που βλέπετε στην οθόνη σας. Χρησιμοποιήστε την ενσωματωμένη κάμερα και το μικρόφωνο για να κάνετε chat με τους φίλους και τους δικούς σας μέσω Skype, όσο βλέπετε τηλεόραση. Η ποιότητα των βίντεο παραμένει πεντακάθαρη, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό, ενώ η μοναδική τεχνολογία ακύρωσης της ηχούς, από τη Sony, διατηρεί τη συνομιλία πεντακάθαρη.


Η λειτουργία Live Football σάς βάζει μέσα στην καρδιά των γεγονότων την ημέρα του αγώνα, βελτιώνοντας εικόνες και ήχο για να βιώσετε μια αυθεντική εμπειρία σταδίου με καταπράσινο τερέν, γρήγορη δράση και τις φωνές των οπαδών να αντηχούν στα αυτιά σας. Η ομαλή, νέα διεπαφή ενσωματώνει, επίσης, ειδήσεις και τα σημαντικότερα σημεία από τη FIFA. Αγγίξτε ένα κουμπί και άμεσα διακόψτε τη φωνή του σχολιαστή, όποτε θέλετε για να επικεντρωθείτε στη γεμάτη αγωνία εξέλιξη του αγώνα, χωρίς περισπασμούς.


Η νέα σειρά τηλεοράσεων BRAVIA 4K Ultra HD και Full HD LCD, από τη Sony, θα διατίθεται στην αγορά από την Άνοιξη του 2014.