Ολοκληρώθηκε με επιτυχία μετά τον μεγάλο τελικό ο διαγωνισμός “Life’s good.gr” από τον ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την LG.


Life s good.grΟι νικήτριες ομάδες ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού τον οποίο παρουσίασαν η Σοφία Τσίπα και ο Σταύρος Σαμουηλίδης με τη συμμετοχή του ηθοποιού Θανάση Βισκαρδουράκη


Με ένα μεγάλο τελικό τον οποίο παρουσίασαν το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα η Σοφία Τσίπα και ο Σταύρος Σαμουηλίδης με τη συμμετοχή του γνωστού ηθοποιού Θανάση Βισκαδουράκη ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός ‘Life’s good.gr’ ο οποίος διοργανώθηκε από την LG Electronics (LG) και τον ΣΚΑΪ και διήρκησε επτά μήνες. Ο διαδραστικός αυτός διαγωνισμός κέρδισε τη συμμετοχή εκατοντάδων νέων 16-18 ετών από κάθε γωνιά της Ελλάδας οι οποίοι μίλησαν με εικόνες, στίχους και μουσική για τις ομορφιές και τη γοητεία του τόπου τους, και έγιναν παρουσιαστές, ξεναγοί και πρεσβευτές του, χαρίζοντάς στο κοινό μοναδικές στιγμές από το ταλέντο τους!


Σε κάθε μία από τις τρεις φάσεις του διαγωνισμού, οι συμμετέχουσες ομάδες αποτελούμενες από 3 έως 8 μέλη καλούνταν να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν ένα video, με σκοπό να αναδείξουν όλα εκείνα τα καλά κρυμμένα ξεχωριστά μυστικά του τόπου τους. Στην πρώτη φάση του διαγωνισμού με θέμα ‘Φυσική ομορφιά & Αξιοθέατα’ οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν μυστικά και μικρούς θησαυρούς, δίνοντας έμφαση σε λιγότερο γνωστά σημεία, αλλά και αξιοθέατα, που κάποιος αξίζει να επισκεφθεί. Τα ‘Δρώμενα’ ήταν στο επίκεντρο της δεύτερης φάσης με τα πανηγύρια, τα φεστιβάλ, τα τοπικά έθιμα, τη γαστρονομία, το θέατρο, τη μουσική, τον κινηματογράφο και τις αθλητικές δραστηριότητες να συνθέτουν το μοναδικό πολιτισμό της κάθε τοπικής κοινωνίας. Στην τρίτη φάση του διαγωνισμού η οποία ήταν αφιερωμένη στη ‘Μουσική’, οι ομάδες μπορούσαν να συνθέσουν ένα πρωτότυπο τραγούδι διάρκειας μέχρι 3 λεπτά για την περιοχή τους ή να βασιστούν σε ένα υπάρχον και να φτιάξουν το δικό τους βίντεο κλιπ. Κάθε ομάδα είχε το δικαίωμα να συμμετάσχει σε μία ή και σε όλες τις κατηγορίες/φάσεις.


Σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού και σε κάθε φάση, το κοινό είχε τη δυνατότητα να ψηφίζει τις αγαπημένες του συμμετοχές με ‘votes’ στο facebook ή με SMS. Σε κάθε φάση το κοινό ξεχώρισε τις 4 αγαπημένες του ομάδες, οι οποίες και συμμετείχαν στο μεγάλο τελικό, για την ανάδειξη των 3 νικητών.


Σε μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη θετική ενέργεια και χαρούμενη διάθεση, οι παρουσιαστές του show, ανακοίνωσαν και παρουσίασαν τα videos εκείνα που πραγματικά εντυπωσίασαν με την αρτιότητα, το χιούμορ και τη δημιουργική τους ματιά. Η κ. Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing manager της LG ήταν παρούσα στον μεγάλο τελικό και δήλωσε: «Με το διαγωνισμό life’s good.gr η LG θέλησε να αναδείξει τη δημιουργικότητα και το ταλέντο των νέων αλλά και τις ομορφιές της χώρας μας της Ελλάδας. Η συμμετοχή ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας, τόσο από τους νέους που έλαβαν μέρος με εξαιρετικές δουλειές και ιδέες, όσο και από όσους ψήφισαν και ανέδειξαν τους τελικούς νικητές!».


Μεγάλοι νικητές αναδείχθηκαν οι 3citizens από την Τρίπολη με το τραγούδι «Είναι η πόλη μαγική» λαμβάνοντας 7272 ψήφους και κερδίζοντας ένα ταξίδι στη Nότια Κορέα με όλα τα έξοδα πληρωμένα! Οι τυχεροί νικητές θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην καρδιά της LG, εκεί που γεννιέται η τεχνολογία του αύριο. Θα γνωρίσουν τον κορεάτικο πολιτισμό, θα ανακαλύψουν τα κρυμμένα μυστικά μιας γοητευτικής χώρας και θα περιηγηθούν στους δρόμους του Gangnam Style!


Οι ομάδες που κατέκτησαν τη δεύτερη και τρίτη θέση κερδίζοντας πλούσια δώρα από την LG είναι οι 7 ΜaD με το βίντεο τους Salonica’s Life με 5.860 ψήφους και οι One234 από τη Λήμνο με 5.671. Οι ομάδες μπορούν να δωρίσουν τα μοναδικά προϊόντα LG αξίας €5.000 και €3.000 αντίστοιχα στο σχολείο τους ή σε κοινωφελή οργανισμό της περιοχής τους.
Με το μοναδικό αυτό διαδραστικό διαγωνισμό, όλη η Ελλάδα έγινε πραγματικά μια μεγάλη παρέα, θυμίζοντας σε όλους τις ατελείωτες ομορφιές της πατρίδας μας και φυσικά ότι η ζωή είναι ωραία – Life’s Good!