Οι συντάκτες και οι δημοσιογράφοι των φωτογραφικών περιοδικών του κόσμου ανέδειξαν τον Epson EH-TW7200, ως τον «Καλύτερο προβολέα φωτογραφιών» της χρονιάς.


epson eh-tw7200Η ένωση TIPA – Technical Image Press Association – αξιολογεί την καινοτομία, την τεχνολογία, το σχεδιασμό, την ευκολία χρήσης και τη σχέση απόδοσης-τιμής σε προϊόντα που κυκλοφόρησαν στο διάστημα των τελευταία 12 μηνών, αναδεικνύοντας τις υποψηφιότητες και τους νικητές σε κάθε κατηγορία βράβευσης.


Η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, σχολίασε: «Τα μέλη της ένωσης TIPA είναι όλοι ειδικοί του τομέα κι άρα τα προϊόντα επιλέγονται βάση αυστηρότατων προδιαγραφών. Ο κατάλογος περιλαμβάνει μεγάλο εύρος επιλογών, για αυτό είμαστε υπερήφανοι που προϊόντα της Epson βραβεύονται από μία ένωση τόσο υψηλού κύρους».


Η ένωση TIPA, που αριθμεί μέλη από εννέα ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και από την Αυστραλία, τον Καναδά, την Κίνα, την Ινδία, τη Νότια Αφρική και τις ΗΠΑ, αποτελεί μία από τις ισχυρότερες ενώσεις του κόσμου στο χώρο της φωτογραφίας και της απεικόνισης. Φέτος, η διάκριση για την Epson ήταν διπλή, καθώς ο Epson Expression Photo XP-950 απέσπασε το βραβείο του «Καλύτερου εκτυπωτή φωτογραφιών» της χρονιάς, αυξάνοντας τον αριθμό των βραβείων που έχουν απονεμηθεί στην εταιρεία από το 1997 συνολικά σε 34. Η Epson έχει λάβει βραβεία για προϊόντα τεχνολογίας και απεικόνισης, συμπεριλαμβανομένων των εκτυπωτών inkjet, των μελανιών, των σαρωτών και των προβολέων.


Τα σχόλια που έλαβε το βραβευμένο από την TIPA προϊόν είναι το εξής:


Epson EH-TW7200
«Παρότι βασικός στόχος είναι η οικιακή προβολή βίντεο, ο Epson EH-TW7200 αποδίδει, επίσης, εκπληκτική ποιότητα στατικών εικόνων σε οικιακούς χώρους, φωτολέσχες, εκπαιδευτικούς χώρους και μικρές αίθουσες διδασκαλίας φωτογραφίας. Η μονάδα προσφέρει επιλογές μετατόπισης ευρυγώνιου φακού και τηλεφακού, που επιτρέπει την προβολή από πολλά σημεία και αποστάσεις, και απόδοση 2.000 lumen έγχρωμου και λευκού φωτισμού. Με λόγο αντίθεσης 120.000:1 αποδίδονται τα χρώματα πολύ ζωντανά. Η ανάλυση είναι 1080p Full HD και προσφέρεται χειροκίνητος έλεγχος διόρθωσης keystone έως +/- 30 μοιρών. Στις δυνατότητες διασύνδεσης συγκαταλέγονται οι USB 2.0, HDMI 1.4, Composite in, Component in και SVideo in. Η μονάδα αποδίδει επίσης περιεχόμενο 3D, για αυτό περιλαμβάνει ένα ζευγάρι γυαλιά RF 3D».