Το 21:9 UltraWide 34UM95 monitor της LG Electronics, ‘στέφθηκε’ ως η Best Photo Monitor, από την Technical Image Press Association (TIPA).


lg ultrawide monitorΤο 34 ιντσών μοντέλο, με αναλογία 21:9, προσφέρει καταπληκτική Ultra Wide QHD ανάλυση (3440×1440), ασυναγώνιστες δυνατότητες διαχείρισης χρώματος και μία σειρά από επιλογές συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένου του Thunderbolt™ 2. Επιπλέον, η ULTRA HD TV (UB980 Series) της LG, τιμήθηκε από την TIPA, λαμβάνοντας το Βραβείο ‘Best Photo TV’.


«Μας τιμά ιδιαιτέρως το γεγονός ότι η TIPA απένειμε το βραβείο Best Photo Monitor στο 34UM95» δήλωσε ο Hyoung-sei Park, επικεφαλής του IT Business Division της LG Electronics. «Με τις εξαιρετικές του δυνατότητες και την εκπληκτική ποιότητα εικόνας, το επαγγελματικού επιπέδου monitor, θέτει νέα σημεία αναφοράς με τη συνολική υπεροχή του. Η LG θα συνεχίσει να αναπτύσσει τα καλύτερα δυνατά προϊόντα τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους οικιακούς χρήστες».


Οι επαγγελματίες των γραφικών τεχνών καθώς και οι multimedia editors, θα εκτιμήσουν σίγουρα την καθαρότητα της εικόνας, την ακρίβεια των χρωμάτων και τα χαρακτηριστικά που αυξάνουν την παραγωγικότητα του μοντέλου 34UM95. Η εκτεταμένη IPS οθόνη 34 ιντσών, αξιοποιεί τnν ολοένα και πιο δημοφιλή αναλογία διαστάσεων 21:9, καθώς επίσης και την εκπληκτική UltraWide QHD ανάλυση. Το monitor της LG επίσης υποστηρίζει διάφορες εναλλακτικές συνδεσιμότητας όπως το Thunderbolt™ 2, το οποίο προσφέρει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως 20Gbps, αυξάνοντας σημαντικά την παραγωγικότητα κατά τη διάρκεια επεξεργασίας φωτογραφίας μεγάλου μεγέθους και αρχείων video.


lg awarded monitorΜε εντυπωσιακό τρόπο, το monitor UltraWide μπορεί να ‘απεικονίσει’ πάνω από το 99 τοις εκατό του χρωματικού χώρου sRGB και επιτρέπει τo calibration του hardware της οθόνης μέσω του λογισμικού True Color Finder της LG και του ενσωματωμένου calibrator. Ως εκ τούτου, οι εικόνες και τα videos που εμφανίζονται στο monitor 34UM95, αποδίδονται με εκπληκτική σαφήνεια και χρώμα. Επιπλέον, το λογισμικό της LG 4–Screen Split καθιστά πλέον τη διαχείριση πολλαπλών ανοιχτών αρχείων και εξωτερικών συσκευών πολύ απλή υπόθεση.


Ο νικητής του “Best Photo TV award” από την TIPA, η σειρά ULTRA HD TV UB980 της LG, είναι η ιδανική επιλογή για όσους απολαμβάνουν την προβολή φωτογραφιών στην τηλεόρασή τους. Αυτό το προηγμένο μοντέλο, έχει ανάλυση οθόνης τέσσερις φορές υψηλότερη από μία τηλεόραση Full HD, η οποία ορατά αυξάνει την ευκρίνεια εικόνας και την λεπτομέρεια. Επίσης, προσφέρει φωτεινά χρώματα και συνεπή αντίθεση από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία θέασης, χάρη στην IPS 4K οθόνη της LG.


Μία από τις πιο σημαντικές δημοσιογραφικές ενώσεις φωτογραφίας και συστημάτων απεικόνισης στον κόσμο, η TIPA αποτελείται από 29 μέλη περιοδικών από 16 διαφορετικές χώρες. Τα μέλη της συνεδριάζουν ετησίως προκειμένου να ψηφίσουν τα καλύτερα προϊόντα της χρονιάς, αξιολογώντας κάθε συσκευή βασισμένη σε μία σειρά από κριτήρια όπως η τεχνολογική και σχεδιαστική καινοτομία, η ευκολία στη χρήση και η οικονομική απόδοση.