Ο ιστορικός ραδιοφωνικός σταθμός «Ράδιο Κρήτη» περνάει σε μία νέα, digital εποχή με τη βοήθεια της Wedia που σχεδίασε και υλοποίησε το portal ekriti.gr.


wediaΜέσα από το portal eΚρήτη, ο σταθμός μπορεί πλέον να ενημερώνει και να ψυχαγωγεί καθημερινά χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου, στην Ελλάδα αλλά και ομογενείς του εξωτερικού.


Το «Ράδιο Κρήτη» μετράει 25 χρόνια λειτουργίας (απο το 1989) και βρίσκεται στον παλμό των γεγονότων της Κρήτης, της Ελλάδος και του κόσμου ως ένα από τα μεγαλύτερα περιφερειακά ραδιόφωνα της χώρας. Φέτος, το «Ράδιο Κρήτη» εμπιστεύθηκε στη Wedia τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του portal eΚρήτη, το οποίο βγαίνει εκτός κρητικών συνόρων καθώς πέρα από τοπικά νέα, περιλαμβάνει νέα από όλη την Ελλάδα, σχολιασμούς της πανελλήνιας επικαιρότητας, αλλά και ειδικά ιστορικά αφιερώματα, βιογραφίες και συνεντεύξεις. Τέλος, μέσα από το eΚρήτη λειτουργούν δύο live ραδιοφωνικοί σταθμοί, ο ενημερωτικός «Ράδιο Κρήτη» και ο μουσικός «Κνωσός FM».


Η Wedia χρησιμοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία παρέδωσε ένα έργο υψηλών προδιαγραφών εστιάζοντας στην υψηλή ταχύτητα, την καλύτερη εμφάνιση του περιεχομένου του, αλλά και στην στοχευμένη εμπορική εκμετάλλευση των διαφημιστικών του χώρων. Mε μια ξεκάθαρη δομή για εύκολη πλοήγηση, οι επισκέπτες μπορούν γρήγορα να βρουν το θέμα που ψάχνουν και να περιηγηθούν στις διάφορες ενότητες όπως επικαιρότητα, γυναίκα, αθλητικά, πολιτισμός αλλά και ομογένεια.


Το eΚρήτη είναι επίσης διαθέσιμο για tablets και smartphones.


Περισσότερα έργα της Wedia θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.wedia.gr