Η Toshiba παρουσιάζει τη νέα σειρά L74 που συνδυάζει την πρωτοπορία του ενισχυμένου ήχου και εικόνας με την εξυπνάδα των προηγμένων Smart TV Cloud υπηρεσιών.


toshiba l74Όμορφα σχεδιασμένη, με διπύρηνο επεξεργαστή Engine, η L74 δημιουργήθηκε για να ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις, από την ακοή με πλούσιους ήχους και καθαρούς διαλόγους μέχρι την όραση με φωτεινές εικόνες, 3D και διαμόρφωση των επιλογών τηλεθέασης. Ιδανική για όσους αναζητούν μια εξυπνότερη εμπειρία τηλεθέασης, η σειρά L74 είναι προορισμένη να γίνει το επίκεντρο της προσοχής σε κάθε σπίτι και διατίθεται σε τρία μεγέθη οθόνης μέχρι 140 cm (55”).


Η ενισχυμένη ποιότητα εικόνας γίνεται πραγματικότητα χάρις την τεχνολογία CEVO™ Picture της Toshiba– για πιο έντονες εικόνες μέχρι 75% πιο φωτεινές από αυτές προηγούμενων μοντέλων μέσω ενός συστήματος οπίσθιου φωτισμού συνδυασμένου με πρωτοποριακή τεχνολογία chipset restoration. Η γκάμα των χρωμάτων είναι επίσης ενισχυμένη χάρις τη χρήση διευρυμένων LEDs, δίνοντας βάθος στις λεπτομέρειες και γλαφυρότητα στις εικόνες. Με την τεχνολογία chipset restoration, η CEVO™ Picture μπορεί να παίρνει συμπιεσμένες εικόνες και να τις επαναφέρει στην αρχική τους κατάσταση, αποκαθιστώντας το χρώμα και τη φωτεινότητα που χάθηκαν κατά τη διαδικασία εγγραφής. Ο συνδυασμός φωτεινότερης εικόνας και διευρυμένης γκάμας χρωμάτων εγγυάται καλύτερη και πιο ξεκάθαρη εμπειρία τηλεθέασης.


Τελειοποιημένος ήχος
Ο ήχος έχει βελτιωθεί επίσης μέσω CEVO™ Audio. Η τεχνολογία αυτή ενισχύει δραματικά τη γκάμα των μπάσων 150 Hz σε 100 Hz για να δημιουργήσει ένα διευρυμένο, ηχητικό πεδίο . Ο νέος σχεδιασμός των ηχείων εγγυάται πολύ δυνατό ήχο για μια τόσο λεπτή συσκευή. Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης του ήχου στο background και των διαλόγων ξεχωριστά, χάρις την τεχνολογία sound separation που δίνει στους χρήστες τον πλήρη έλεγχο του ήχου. Για παράδειγμα αν παρακολουθείτε ζωντανά έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, μπορείτε να σβήσετε εντελώς τον ήχο του σχολιασμού για να αφοσιωθείτε στη δράση. Εναλλακτικά σε μια δραματική ταινία μπορείτε να περιορίσετε τον ήχο στο background, για να εντρυφήσετε στους διαλόγους.


Μέρος του συστήματος CEVO™ Audio, είναι και η τεχνολογία ενίσχυσης DTS Premium Sound™ μέσω δύο ηχείων 15W. Η DTS Premium Sound™ μετατρέπει τον συμβατικό στερεοφωνικό ήχο σε virtual surround που εντυπωσιάζει.


Πιο προσωπική Smart TV Cloud
Οι υπηρεσίες Smart TV Cloud που προσφέρει η σειρά L74, είναι πιο έξυπνες και η εμπειρία πιο προσωποποιημένη χάρις τις πρωτοποριακές λειτουργίες όπως το MediaGuide Replay που περιλαμβάνεται στη νέα επιφάνεια χρήσης.


Η πρωτοποριακή λειτουργία MediaGuide Replay δεν περιορίζεται στο να κάνει προτάσεις με βάση τα trends, αλλά συστήνει τα προγράμματα που μπορεί να ενδιαφέρουν κάποιον με βάση το παρελθόν και τις εγγραφές του. Το προτεινόμενο περιεχόμενο και τα παρόμοια με αυτό εγγράφονται αυτόνομα σύμφωνα με τα ανεξάρτητα προφίλ, που σημαίνει ότι διαφορετικά μέλη της ίδιας οικογένειας μπορούν να έχουν το δικό τους κανάλι προσωπικών προτιμήσεων. Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσετε ούτε ένα επεισόδιο από το αγαπημένο σας σίριαλ ή την ταινία που θέλετε να δείτε.


Η λειτουργία Personal Video Recording (PVR) επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε εύκολα λειτουργίες όπως one-touch εγγραφή, TimeShift, EPG εγγραφή και συστάσεις. Έτσι οι χρήστες μπορούν να πατήσουν παύση ενώ παρακολουθούν κάποιο live πρόγραμμα για να μιλήσουν στο τηλέφωνο, αφού η λειτουργία PVR θα προχωρήσει σε εγγραφή του προγράμματος για να το παρακολουθήσουν από το σημείο που διέκοψαν .


Συγχρόνως η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο TwitterTM που αναπαράγει τα trends σε πραγματικό χρόνο, καθώς επίσης και άλλες υπηρεσίες-που περιλαμβάνονται και στη σειρά L74 – όπως YouTube® – μουσική και διάφορες εφαρμογές ειδήσεων ή ψυχαγωγίας.


Καλύτερη απόδοση εικόνας
Η L74 διαθέτει νέο διπύρηνο επεξεργαστή Engine που ενισχύει την απόδοση της τηλεόρασης, διευκολύνοντας το multi-tasking και την ταχύτερη επεξεργασία εφαρμογών για καλύτερη εμπειρία χρήσης. Ακόμα προσφέρει ανάλυση Full HD 1080p, ενώ η τεχνολογία AMR+ 1500 (Active Motion & Resolution) διασφαλίζει απαράμιλλη ποιότητα εικόνας για τις σκηνές που το απαιτούν πχ. Στα αθλητικά ή σε ταινίες δράσης.


Η σειρά L74 σας μυεί στον κόσμο του 3D, δίνοντας μοναδικό βάθος και λεπτομέρειες σε ταινίες και εκπομπές. Το περιεχόμενο 2D μετατρέπεται επίσης εύκολα σε 3D, ώστε να γίνουν οι υπάρχουσες συλλογές του χρήστη πιο ρεαλιστικές και αληθινές.


Εύκολη πρόσβαση σε συσκευές και περιεχόμενο
Οι τηλεοράσεις της σειράς L74 προσφέρουν πολλαπλές συνδέσεις, ώστε να μοιράζεστε και να βλέπετε περιεχόμενο εύκολα. Οι πολλαπλές HDMI® επιτρέπουν να μεταφέρετε εύκολα στην τηλεόραση περιεχόμενο από φορητό υπολογιστή, κονσόλα παιχνιδιών, Blu-rayTM Disc ή set-top box – και με τις θύρες USB ports, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν περιεχόμενο από τις συσκευές αποθήκευσης. Η L74 παρέχει ακόμη τη δυνατότητα media playback από οικιακό δίκτυο, που σημαίνει ότι ταινίες και άλλα πολυμέσα μεταφέρονται στην τηλεόραση, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε το PC ή να το συνδέσετε. Διαθέτει ακόμη Intel® WiDi και wireless οθόνη, ώστε να μεταφέρετε περιεχόμενο από κάθε συμβατό φορητό υπολογιστή στην τηλεοπτική οθόνη χωρίς τη χρήση καλωδίων.


Η σειρά L74 θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο του 2014.


Toshiba σειρά L74:
– Ανάλυση: Full HD, 1920 x 1080p, λεπτή Direct LED με παθητικό 3D
AMR+ 1500 (Active Motion & Resolution)
– Λειτουργίες Smart TV Cloud με internet browser, MediaGuide Replay, Personal Video Recording
– Συνδεσιμότητα: 4 x HDMI® (περιλαμβάνεθ. 1 x HDMI® με υποστήριξη MHL), 2 x USB, PC, ενσωματωμένο Wi-Fi®, PC θύρα, HDMI-CEC®, Intel® WiDi, τεχνολογία Wireless οθόνης
– Ήχος: CEVO™ Audio με τεχνολογία sound separation, DTS Premium Sound™, DTS® Express 5.1, Dolby® Digital Plus, 2 x 15W ηχεία
– Διπύρηνος Engine επεξεργαστής
Resolution +
– Toshiba AppsConnect
– USB / HDD / Home Network media playback
– Design: Ματ μαύρο με λεπτό γυαλιστερό μαύρο περίβλημα και ασημένια μεταλλική βάση
– Μεγέθη οθόνης: 140 cm (55”), 120 cm (47”) και 107 cm (42”)
– Tuners: DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2, HbbTV®, αναλογική3


-ENDS-