Από τα κινητά με κάμερα στα κινητά με βιντεοπροβολέα θέλει να μας περάσει η Samsung, προτείνοντας μια νέα μόδα για το χώρο της κινητής.

Samsung "Show" W7900

Samsung "Show" W7900

Στο πρόσφατο παρελθόν στο techpress.gr, σας είχαμε παρουσιάσει βιντεοπροβολείς που χωρούν στην παλάμη σας. Ήταν ζήτημα χρόνου οι συγκεκριμένες συσκευές από αξεσουάρ πολυτελείας για κινητά, να αρχίσουν να ενσωματώνονται σε αυτά.

Το Samsung W7900, ή αλλιώς Samsung Show, είναι το πρώτο κινητό που ενσωματώνει έναν DLP mini projector στην κορυφή της συσκευής. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να απολαμβάνετε το περιεχόμενο του κινητού σας, δηλαδή φωτογραφίες και video (ακόμα και DivX format), σε οποιονδήποτε τοίχο με διαγώνιο έως και 40 ιντσών. Η ανάλυση της εικόνας είναι 400×240 pixels, διόλου ευκαταφρόνητη για projector φωτεινότητας 10 lumens που χωράει μέσα σε ένα κινητό!
Samsung ShowΣτα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του κινητού-βιντεοπροβολέα ξεχωρίζει η κάμερα ανάλυσης 5 megapixels και η εξαιρετική OLED οθόνη αφής με διαγώνιο 3.2″. Προς το παρόν διατίθεται στην Κορέα και θα ακολουθήσουν κάποια στιγμή η Αμερική και η Ευρώπη.