Ταχύτητα, ευκολία, απόλυτη ασφάλεια, αλλά και bonus για τους συνδρομητές καρτοκινητής Wind, με online ανανέωση χρόνου μέσω PayPal.


paypal windΗ WIND πρωτοπορεί και εξασφαλίζει πρώτη στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών, για τους πελάτες F2G και Q, online ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω PayPal, χαρίζοντάς τους παράλληλα bonus κάθε φορά που κάνουν ανανέωση του χρόνου τους online.


Συγκεκριμένα κάθε φορά που οι χρήστες F2G & Q κάνουν online ανανέωση του χρόνου ομιλίας τους, αποκτούν αυτόματα bonus από 2€ μέχρι και 6€, για κάθε ανανέωση που κάνουν από 10€ και πάνω.


Η υπηρεσία PayPal – που πρώτη η WIND στην Ελλάδα αξιοποιεί για την online ανανέωση χρόνου ομιλίας – δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς ο χρήστης αποφεύγει την επαναλαμβανόμενη πληκτρολόγηση των στοιχείων του και το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να συνδεθεί στο λογαριασμό του. Και όλα αυτά σε ένα πλήρως ασφαλές περιβάλλον με συνεχή χρήση πρωτοκόλλων ασφαλείας και κρυπτογράφησης.


Στο πλαίσιο αυτό, οι εφαρμογές για Smartphone’s myF2G & myQ συνεχίζουν να αυξάνουν τις δυνατότητες τους και να πρωτοπορούν,