Ένα νέο 3δίκτυο κατάστημα εγκαινιάζει η αλυσίδα καταστημάτων SanyoCom, το οποίο βρίσκεται στην γραφική πρωτεύουσα των Παξών, στον Γάιο.


paxoi sanyocomΗ SanyoCom έχει αναπτύξει ένα δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, και το εν λόγω κατάστημα επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά, την επιτυχημένη στρατηγική ανάπτυξης που ακολουθεί αλλά και την υποστήριξη της επιχειρηματικής συνεργασίας, ιδιαίτερα στις απομακρυσμένες περιοχές.


Με όραμα “One Shop For All” και σύνθημα «Δίνει αξία στις επιλογές σου» η SanyoCom είναι το «μοναδικό κατάστημα» τηλεπικοινωνιών που με την άμεση εξυπηρέτηση και τη συνεχή και αντικειμενική ενημέρωση, προσφέρει στον πελάτη τη δυνατότητα επιλογής παρόχου, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου τις ανάγκες του μόνο από ένα σημείο πώλησης.


H Sanyocom είναι η μοναδική εταιρία σήμερα που παρέχει τη δυνατότητα στους υποψήφιους συνεργάτες να επενδύσουν σε αξιόπιστα 3δίκτυα ή μονοδίκτυα καταστήματα, ανάλογα με την περιοχή που θα δραστηριοποιηθούν.


Παρόλο που το 2013 ήταν μια χρονιά που το οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον μεταβαλλόταν ραγδαία δημιουργώντας νέες συνθήκες στη αγορά τηλεπικοινωνιών και στη συμπεριφορά του καταναλωτή, η Sanyocom κατάφερε να δημιουργήσει προϋποθέσεις ανάπτυξης και μέσα στην κρίση. Έτσι άνοιξε συνολικά 10 νέα καταστήματα το 2013, έχοντας συνολικά μέχρι σήμερα 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.


Και το 2014 η εταιρία συνεχίζει να εφαρμόζει την ίδια στρατηγική ανάπτυξης με τα προηγούμενα χρόνια, μία στρατηγική της οποίας τα βασικότερα χαρακτηριστικά είναι η αξιοπιστία και ο ευέλικτος τρόπος συνεργασίας που παρέχει στους υποψήφιους συνεργάτες της. Αποτέλεσμα αυτών είναι ότι η Sanyocom εγκαινιάζει το 3ο κατάστημά της μέσα στο 2014.


Στα καταστήματα Sanyocom, εκτός από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν την κινητή τηλεφωνία, την σταθερή τηλεφωνία, και το Internet, ο καταναλωτής μπορεί να προμηθευτεί αξεσουάρ & gadgets, να ανανεώσει το συμβόλαιο του, να επισκευάσει το κινητό του ή να εξοφλήσει τους λογαριασμούς του.