Ο πιο απλός και… αγαπησιάρικος διαγωνισμός ξεκίνησε στο… ιlikeu.gr, το νεανικό community portal του Mad TV που είναι αφιερωμένο στις σχέσεις!

ilikeu.grH γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου φέτος θα είναι πολύ διαφορετική: το ilikeu.gr -το δημοφιλές νεανικό community portal- εγγυάται ένα άψογο Valentine’s night out!
Αγάπες, λουλούδια, αγκαλιές, αναμμένα κεριά, μπαλάντες, δώρα, φιλιά, ρομαντικές κάρτες με γλυκόλογα κ.λ.π.: η 14η Φεβρουαρίου είναι συνδεδεμένη με ρομαντικές λεπτομέρειες και όσο κι αν σνομπάρεις την περίφημη “γιορτή των ερωτευμένων”, ε δε μπορεί, θα μπεις στο κλίμα όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.
Φέτος το ilikeu αποφάσισε να κάνει τα πράγματα πιο απλά για 10 ερωτευμένα μέλη του και να διοργανώσει τον πιο ερωτικό διαγωνισμό της σεζόν. Aνέβασε στο www.ilikeu.gr ένα post αφιερωμένο στην ημέρα των ερωτευμένων και μπες στο διαγωνισμό για να κερδίσεις ένα ρομαντικό δείπνο για δύο στο bar-restaurant Villa Mercedes (ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου) αλλά και 10 ανθοδέσμες που προσφέρουν τα ανθοπωλεία “Αυγέρης” για να τις προσφέρεις στο κατώφλι του άλλου σου μισού.
Κάνε κλικ στο www.ilikeu.gr, διάβασε, σχολίασε, ανέβασε το post σου και κέρδισε!