Τις πρωτοποριακές επαγγελματικές λύσεις Digital Signage της LG επιλέγει η Τράπεζα Πειραιώς για τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου.


lg video wallΤην LG Electronics (LG) και τις πρωτοποριακές επαγγελματικές τις λύσεις στον τομέα του Digital Signage (ψηφιακή σήμανση) εμπιστεύτηκε ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς για τα κεντρικά του γραφεία. Οι ανάγκες του Oμίλου για δυναμική προβολή των διαφημιστικών του μηνυμάτων καλύφθηκαν από τις 55’’ ιντσών Επαγγελματικές LED Video Wall οθόνες της LG, οι οποίες κατασκευάζουν ένα video wall μεγέθους 2×2 και ενσωματώνουν μια σειρά από κορυφαία χαρακτηριστικά και λειτουργίες για ακόμη πιο υψηλής ποιότητας εικόνα. Οι επαγγελματικές αυτές οθόνες συνοδεύτηκαν από τον καινοτόμο LG ΝΑ1100 Ψηφιακό Media Player, με το SuperSign λογισμικό της LG, το οποίο επιτρέπει εύκολη και γρήγορη μεταφορά και αναμετάδοση ψηφιακού περιεχομένου.


Ιδανική για τη δημιουργία video walls εκτεταμένου μεγέθους, η καινοτόμος LED οθόνη 55WV70 διαθέτει εξαιρετικά κομψή σχεδίαση και ιδιαιτέρως λεπτό πλαίσιο bezel-to-bezel, το οποίο φτάνει μόλις τα 5,3 χιλ, απογειώνοντας την εμπειρία θέασης και χαρίζοντας ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Επιπλέον, η επαγγελματική αυτή οθόνη διαθέτει το ειδικό φίλτρο “shine-out” της LG που εξασφαλίζει εικόνα με κρυστάλλινη ποιότητα και ζωντανά χρώματα, ακόμη και κάτω από συνθήκες υψηλού φωτισμού ή έντονης ηλιοφάνειας. Χάρη στο PD (Public Display) πάνελ που διαθέτει, η κατανομή της πίεσης είναι ενιαία, γεγονός που σημαίνει πως μπορεί να εγκατασταθεί τόσο με οριζόντιο όσο και με κάθετο προσανατολισμό.


Η υψηλή της αντίσταση στη δημιουργία αποτυπώματος ακόμη και έπειτα από πολύωρη χρήση με στατικό περιεχόμενο, την καθιστά ως την καλύτερη επιλογή για σκληρές συνθήκες λειτουργίας. Επίσης, με την τεχνολογία IPS, ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί την οθόνη σχεδόν από κάθε γωνία θέασης, χωρίς παραμορφώσεις. Επιπλέον, με το Elite-C manager έχει τη δυνατότητα να ελέγχει απομακρυσμένα τις οθόνες του video wall μέσω δικτύου.


Οι πρωτοποριακές αυτές επαγγελματικές οθόνες που συνθέτουν το video wall στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς, μπορούν να μεταδώσουν ακόμη περισσότερο δυναμικό ψηφιακό περιεχόμενο, χάρη στον NA1100 ψηφιακό Media Player της LG. O τελευταίος συνδέεται στο πίσω μέρος της οθόνης και αναπαράγει περιεχόμενο όπως δυναμικά διαφημιστικά μηνύματα, πίνακες πληροφοριών αλλά και video σε Full HD που μεταφέρεται και μεταδίδεται με μεγάλη ταχύτητα και ευκολία.


Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής, LG Hellas Business Solutions δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι που ένας από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς ομίλους της χώρας επέλεξε τις επαγγελματικές λύσεις Digital Signage της LG για τα κεντρικά του γραφεία. Με τον ιδιαιτέρως λεπτό σχεδιασμό τους, την εξαιρετική ποιότητα εικόνας ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες και φυσικά με την υποστήριξη κορυφαίου λογισμικού, είμαστε βέβαιοι πως ο πελάτης μας θα μπορέσει να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις της εποχής για δυναμική προβολή των επικοινωνιακών μηνυμάτων του».