Για 3η συνεχόμενη χρονιά, τα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema έδωσαν ραντεβού με τους φίλους της σειράς Game of Thrones.


game of thrones eventH εκδήλωση έγινε στο ειδικά διαμορφωμένο αμφιθέατρο του καταστήματος Παπασωτηρίου (The Mall Athens) για μία μέρα αφιερωμένη στη σειρά-φαινόμενο!


Tο Σάββατο 5 Απριλίου, λίγες μέρες πριν από την έναρξη του 4ου κύκλου, τα κανάλια Novacinema διοργάνωσαν ένα ξεχωριστό event που μετέφερε τους φανατικούς της σειράς στον φανταστικό κόσμο του Γουέστερος.


Οι επισκέπτες ξεπέρασαν σε αριθμό τις προηγούμενες διοργανώσεις και οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι γνώσεων Game of Thrones ήταν πιο ενημερωμένοι από κάθε άλλη φορά. Εκτός από τους 6 μεγάλους νικητές του που κέρδισαν συνδρομές Nova Cinema pack, tablet και βιβλία Game of Thrones, όλοι οι παρευρισκόμενοι πήραν ως αναμνηστικά δώρα την αφίσα του 4ου κύκλου καθώς και κονκάρδες με τα οικόσημα των μεγάλων οίκων.


Αν και το παιχνίδι αποδείχθηκε άκρως ενδιαφέρον, η δραστηριότητα που κυριολεκτικά καθήλωσε τους επισκέπτες του βιβλιοπωλείου ήταν η φωτογράφηση στον σιδερένιο θρόνο μέσω συστήματος Green Screen Photography. Οι περισσότεροι φωτογραφηθέντες «βασιλείς» και «βασίλισσες» επέλεξαν να μοιραστούν αυτή την εμπειρία με τους φίλους τους μέσω social media.


Όλοι οι λάτρεις της δημοφιλούς σειράς έδειχναν απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από τα δώρα όσο και από τις δραστηριότητες της ημέρας και δήλωναν ανυπόμονοι για την έναρξη του 4ου κύκλου που ξεκίνησε να προβάλλεται την Τρίτη 8 Απριλίου και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 22:00 – 48 ώρες μετά την Αμερική – σε Novacinema 1 και Novacinema 1 HD. Η επιτυχημένη σειρά προβάλλεται και μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO σε laptop, smartphone & tablet, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!