Νέα σειρά καρτών μνήμης SD και microSD της Samsung με ανανεωμένο design και πολλές χρωματικές επιλογές για ισχυρή απόδοση και αξιοπιστία.


samsung sdΗ Samsung Electronics ανακοίνωσε την κυκλοφορία μίας νέας σειράς βελτιωμένων SD και microSD καρτών, ιδανικών για χρήση σε συσκευές ψηφιακής απεικόνισης, αλλά και συσκευές κινητής. Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στις κατηγορίες PRO, EVO και Standard για να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες τόσο για καταναλωτές όσο και για επαγγελματίες.


Η εκτενής σειρά περιλαμβάνει SD και microSD κάρτες για πολλές και διαφορετικές ηλεκτρονικές συσκευές. Οι σειρές PRO, EVO και Standard είναι διαθέσιμες σε διάφορες χωρητικότητες, από 4GB μέχρι 64GB. Ενώ οι κάρτες SD χρησιμοποιούνται συνήθως σε ψηφιακές κάμερες, DSLR και βιντεοκάμερες, οι κάρτες microSD χρησιμοποιούνται κυρίως σε smartphones και tablets, καθώς και σε συγκεκριμένες κάμερες και βιντεοκάμερες με υποδοχή microSD.


Η νέα σειρά καρτών μνήμης της Samsung διαθέτει ανανεωμένο design, αλλά και νέες χρωματικές επιλογές – ασημί για τις PRO, πορτοκαλί για τις EVO και μπλε για τις Standard.


Παράλληλα, καλύπτουν τις ανάγκες των χρηστών για υψηλές αποδόσεις, χωρητικότητα και αξιοπιστία. Τα προϊόντα PRO και EVO υποστηρίζουν απόδοση επιπέδου Ultra High Speed (UHS-I) Grade 1 και προσφέρουν ταχύτητες γρήγορης ανάγνωσης μέχρι 90MB ανά δευτερόλεπτο και 48MB ανά δευτερόλεπτο αντίστοιχα.


Με τις προσφερόμενες επιλογές από πλευράς χωρητικότητας, η Samsung αποσκοπεί στο να καλύψει την ανάγκη αποθήκευσης μεγάλου όγκου δεδομένων. Με τις κάρτες μνήμης 64GB PRO, οι χρήστες μπορούν να εγγράψουν μέχρι και 670 λεπτά βίντεο Full HD (30fps) σε μικρές ψηφιακές κάμερες, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξουν ή να αντικαταστήσουν την κάρτα μνήμης.


Για να εξασφαλίσει την αξιοπιστία των νέων καρτών μνήμης, η Samsung φρόντισε το σχεδιασμό τους ώστε να είναι αδιάβροχες, αλλά και να μην επηρεάζονται από ακτίνες Χ και μαγνητικά πεδία, γεγονός που τις καθιστά δυνατές να ανταπεξέλθουν ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Όλα τα μοντέλα εγγυάται ότι αντέχουν μέχρι και 24 ώρες σε θαλασσινό νερό. Επιπλέον, οι κάρτες SD μπορούν να αντέξουν το βάρος ενός οχήματος 1,9 τόνων.