Η Oracle Ελλάς, σε συνεργασία με το Java Hellenic User Group και υπό την αιγίδα του ΕΔΕΤ, διοργανώνει το πρώτο επίσημο Java Day στην Ελλάδα.


java dayΗ εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μαΐου, 9-18.00, στο Cotsen Hall (Σουηδίας 54, Κολωνάκι), ενώ θα μεταδίδεται και μέσω Livestreaming από το diavlos.grnet.gr για όσους βρίσκονται εκτός Αθήνας.


Java gurus, χρήστες, developers, architects, ακαδημαϊκοί, εκπαιδευτικοί, φοιτητές, ερευνητές και όλα τα μέλη της Java κοινότητας προσκαλούνται σε μια τεχνολογική ημερίδα που θα περιλαμβάνει την παρουσίαση της Java 8 στην Ελλάδα, εξειδικευμένες τεχνικές ενότητες, case studies σημαντικών έργων και εφαρμογών βασισμένων σε τεχνολογία Java αλλά και ευρύτερες συζητήσεις σχετικά με το μέλλον της πλατφόρμας.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έχει ήδη ξεκινήσει το Call 4 Papers για τα μέλη της αγοράς και του ακαδημαϊκού χώρου που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν καινοτόμες εφαρμογές και projects βασισμένα σε τεχνολογία Java, τα οποία μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που επικοινωνούμε, συνεργαζόμαστε και δρούμε επιχειρηματικά. Η κατάθεση των προτάσεων περιεχομένου θα ολοκληρωθεί στις 11 Απριλίου. Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από το JD committee, αποτελούμενο από 2 στελέχη της Oracle, 2 μέλη του Java Hellenic User Group και 2 ακαδημαϊκούς και οι τελικές απαντήσεις σε όσους έχουν στείλει τις προτάσεις τους θα δοθούν μέχρι τις 23 Απριλίου.


Για λήψη πληροφοριών σχετικά με το Call 4 papers αποστείλατε e-mail marketing_gr@oracle.com με θέμα JAVA Day 2014.