Η Wedia, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον Όμιλο ΜΜΕ στην Κύπρο, Dias Media Group, σχεδίασε το portal του ιστορικού έντυπου City Free Press.


wediaΑπό το 1976, ο όμιλος Dias Media Group ψυχαγωγεί και ενημερώνει καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές, αναγνώστες, ακροατές και χρήστες διαδικτύου μέσα από τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα του. Με τη Wedia συνεργάζεται περισσότερο από δύο χρόνια καθώς η τελευταία έχει δημιουργήσει για τον όμιλο 2 ακόμη portals: το timeoutcyprus.com – οδηγό πόλης και διασκέδασης για την Κύπρο και το ilovestyle.com – lifestyle και fashion portal.


Φέτος η City Free Press γυρίζει σελίδα, αφήνοντας πίσω την έντυπη μορφή της η οποία χρονολογείται από το 2006. Έτσι, ακολουθώντας τις εξελίξεις, η μεγαλύτερη free press εφημερίδα της Κύπρου παίρνει νέα μορφή ψηφιακή και διαδραστική, χάρη στη Wedia, καθώς ο όμιλος και αυτή τη φορά εμπιστεύτηκε την εταιρία για το έργο αυτό.


Η Wedia ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του έργου κατάφερε να δημιουργήσει ειδικά για τη City Free Press ένα site μοντέρνο με ιδιαίτερο χαρακτήρα, προσωποποιημένο concept αλλά και τη δική του μοναδική φιλοσοφία και αισθητική. Με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, η Wedia κατασκεύασε τo site αυτό με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι φιλικό στο χρήστη, ενώ εστίασε στην υψηλή ταχύτητα, την καλύτερη εμφάνιση του περιεχομένου του, αλλά και τη βέλτιστη εμπορική εκμετάλλευση των διαφημιστικών του χώρων.


Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Μιχάλης Μιχαηλίδης δήλωσε σχετικά: «Η City Free Press έπειτα από ανοδική πορεία χρόνων έφτασε πολύ ψηλά και παρέμεινε εκεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που για εμάς είναι επιτυχία. Σε γενικές γραμμές μου αρέσει η σταθερότητα όχι όμως η στασιμότητα. Συνεπώς παρόλο που δεν ποντάρω στην αλλαγή επιδιώκω την εξέλιξη, οπότε θεωρώ πως ήταν η κατάλληλη ώρα να περάσει η εφημερίδα σε μία νέα εποχή. Το cityfreepress.com.cy έκανε ακριβώς αυτό, καθώς έδωσε νέα ψηφιακή μορφή στην εφημερίδα διατηρώντας πάντα το ιδιαίτερο στυλ και την ταυτότητάς της».


Στόχος της Wedia είναι να παρέχει πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών της και αλλά και του τελικού χρήστη. Το cityfreepress.com.cy είναι ένα ακόμη έργο που αντικατοπτρίζει την τεχνογνωσία και την εμπειρία της Wedia στο πεδίο της ψηφιακής επικοινωνίας.


Περισσότερα έργα της Wedia θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.wedia.gr