Περισσότερη ελευθερία κινήσεων και επιλογών προσφέρει η Megasoft στους πελάτες της με τη νέα οικογένεια εφαρμογών Prisma Win Live.


Megasoft_LogoΌλη η πληροφόρηση που χρειάζονται τα στελέχη που βρίσκονται εκτός επιχείρησης στην επαφή τους με τον πελάτη είναι, πλέον, στη διάθεσή τους μέσα από το Tablet ή το smartphone τους. Παράλληλα, τους επιτρέπει να έχουν πρόσβαση στις λειτουργίες της εμπορικής τους διαχείρισης, ώστε να μπορούν να βάλουν παραγγελίες, να κάνουν εισπράξεις, να εκτελέσουν απογραφές και να τιμολογήσουν χωρίς κανένα περιορισμό στο χώρο ή στο χρόνο και με άμεση πρόσβαση στα δεδομένα της εφαρμογής τους PRISMA Win.


Η νέα οικογένεια εφαρμογών που αποτελείται από 3 αυτόνομες εφαρμογές, PRISMA Win Live Viewer, PRISMA Win Live Παραγγελίες – Εισπράξεις – Απογραφές, PRISMA Win Live Φορητή Τιμολόγηση εγκαθίσταται σε tablet ή σε smartphone με λειτουργικό Android 2.3 και πάνω, είναι πολυγλωσσική, ενώ συνεχίζει να λειτουργεί και εκτός δικτύου.


Επιπλέον, οι πελάτες της Megasoft έχουν την ελευθερία να επιλέξουν εκείνοι το cloud που θα φιλοξενήσει τα δεδομένα τους, από τα πιο γνωστά της αγοράς, έως και τον δικό τους server , ανάλογα με τις δυνατότητες και τις απαιτήσεις τους.