Η Forthnet εξασφάλισε για τη Nova το μεγάλο πακέτο της Σούπερ Λίγκα (αγώνες Σαββάτου και Κυριακής) έναντι 20 εκατ. ευρώ για την τριετία 2009-2012.
forthnetΣτο χθεσινό Δ.Σ., παρόντων των εκπροσώπων της Forthnet και του ΣΚΑΪ, συμφωνήθηκε η μεταβίβαση του μεγάλου πακέτου (αγώνες Σαββάτου και Κυριακής) στη Nova αντί 35 εκατ. ευρώ τον χρόνο και του «μικρού» (αγώνες Σαββάτου στις 4.45 μ.μ.) στον ΣΚΑΪ (αντί 20 εκατ. ευρώ την τριετία 2009-2012).

Η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε την υιοθέτηση κυκλικού συστήματος ορισμού της ώρας έναρξης των αγώνων Ολυμπιακού και Ξάνθης, παρά την αντίθετη επιθυμία του προέδρου του Ολυμπιακού. Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού θα διεξάγονται κυκλικά στις 3 μ.μ., στις 5 μ.μ., στις 7 μ.μ. τον χειμώνα και στις 5 μ.μ., στις 7 μ.μ. και στις 9 μ.μ. το καλοκαίρι, ενώ η ΝΕΤ θα μεταδίδει και τους αγώνες της Ξάνθης.

Εντός 20 ημερών η Σούπερ Λίγκα θα υπογράψει τη σύμβαση με τη Forthnet, που θα καταβάλει και την εγγυητική επιστολή για την πρώτη σεζόν. Το μόνο που εκκρεμεί είναι το θέμα των στιγμιότυπων και της εκπομπής της Κυριακής.