Ανακοινώθηκαν οι νικητές της τρίτης φάσης του διαγωνισμού “Life’s good.gr” από τον ΣΚΑΪ και την LG.


Life s good.grΗ τρίτη φάση του διαγωνισμού ‘Life’s good.gr’ από την LG Electronics (LG) και τον ΣΚΑΪ ολοκληρώθηκε και 4 νικήτριες ομάδες επιλέχθηκαν βάσει της ψηφοφορίας του κοινού. Η τελευταία φάση του διαγωνισμού με θέμα ‘Μουσική’ συγκέντρωσε συνολικά 33 συμμετοχές ομάδων που με τα τραγούδια και τα μουσικά τους video «ταξίδεψαν» το κοινό αναδεικνύοντας τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, όπως την Τρίπολη, την Κάλυμνο, τα Τρίκαλα, την Καλαμπάκα και πολλές ακόμα όμορφες περιοχές της Ελλάδας. Με την ολοκλήρωση και της τρίτης φάσης του διαγωνισμού, ξεκίνησε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.


Οι διαγωνιζόμενες ομάδες της τρίτης φάσης του διαγωνισμού καλούνταν είτε να συνθέσουν ένα πρωτότυπο τραγούδι, είτε να βασιστούν σε ένα υπάρχον, διαμορφώνοντάς το, ώστε να αναφέρεται στον τόπο εκείνο της Ελλάδος που επιθυμούσαν να προβάλλουν. Οι ομάδες ήταν ελεύθερες να επιλέξουν για το τραγούδι και το μουσικό video clip τους σαν θέμα την Ελλάδα γενικά ή πιο συγκεκριμένα την πόλη, το χωριό ή ακόμα και τη γειτονιά τους. Από τις 27 Ιανουαρίου έως και τις 10 Μαρτίου οι συμμετέχοντες μπορούσαν να αναρτήσουν τα μουσικά τους video, ενώ ταυτόχρονα το κοινό μπορούσε να ψηφίζει τα αγαπημένα του με ‘votes’ στο facebook ή με SMS.


Η ψηφοφορία που έληξε στις 23 Μαρτίου, ανέδειξε τις 4 νικήτριες ομάδες της τρίτης φάσης που μαζί με τις 8 συνολικά νικήτριες από τις δύο προηγούμενες φάσεις θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό στις 13 Απριλίου 2014.


Από τις 24 Μαρτίου το κοινό έχει την ευκαιρία να ψηφίσει το αγαπημένο του video από τα 12 συνολικά videos από όλες τις κατηγορίες, αναδεικνύοντας τους μεγάλους νικητές. Η ομάδες που θα καταταχθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση θα κερδίσουν πλούσια δώρα LG, ενώ η μεγάλη νικήτρια ομάδα θα κερδίσει ένα ταξίδι στη Nότια Κορέα με όλα τα έξοδα πληρωμένα!