Η LG εμπλουτίζει την πλατφόρμα Smart TV που ενσωματώνεται στις τηλεοράσεις της με την προσθήκη της εφαρμογής Stardome.


stardomeΗ νέα εφαρμογή Stardome* φέρνει στην οθόνη των κατόχων της LG Smart TV τις πιο έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις του γνωστού ελληνικού αστρολογικού site www.stardome.gr, ανανεώνοντας την καθημερινή τηλεοπτική ψυχαγωγία και ενημέρωση.


Η νέα διαδραστική εφαρμογή Stardome* προσφέρει στους φίλους της αστρολογίας και του lifestyle πρόσβαση σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες προβλέψεων, συγκεκριμένα σε Ημερήσιες, Εβδομαδιαίες, Ερωτικές και Μηνιαίες. Επιπλέον, οι προβλέψεις της εφαρμογής εμπλουτίζονται σε καθημερινή βάση από τους αστρολόγους του Stardome*, που με το μοναδικό ύφος γραφής τους και την ψυχαναλυτική προσέγγιση στην αστρολογία, βοηθούν τους χρήστες να έρθουν σε επαφή με τη σύγχρονη αστρολογία μέσω της πλατφόρμας Smart TV.


Η προσθήκη της εφαρμογής Stardome* στην πλατφόρμα της LG Smart TV προέκυψε από τον καινοτόμο και πρωτότυπο διαγωνισμό της LG με τίτλο «Είσαι αρκετά έξυπνος; Appόδειξε το!», στον οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν τη δική τους εφαρμογή με ελληνικό περιεχόμενο για την πλατφόρμα. Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, η νικήτρια εταιρεία ‘Antmoves’, που «έχτισε» και ανέπτυξε εφαρμογή αστρολογικών προβλέψεων για την καθημερινή αστρολογική ενημέρωση των χρηστών, είδε την εφαρμογή της να πραγματοποιείται με την προσθήκη της στην πλατφόρμα της Smart TV.


H πλατφόρμα Smart TV της LG προσφέρει περισσότερες από 1.200 εφαρμογές, ενώ το premium περιεχόμενο της εμπλουτίζεται συνεχώς. Επιπλέον χάρη στο χειριστήριο Magic Remote ο χειρισμός της τηλεόρασης και η περιήγηση στο μενού και τις εφαρμογές γίνονται ακόμα πιο εύκολα.