Η Luminosity Medium DSLR Split Pack είναι η μόνη τσάντα DSLR Split pack που επιτρέπει την πρόσβαση στον εξοπλισμό χωρίς να αφαιρέσετε το τρίποδο.


luminsity case logic 01Η Case Logic είναι περήφανη για την τσάντα πλάτης Luminosity DSLR Split Pack η οποία κέρδισε ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία σχεδιασμού στον κόσμο. Το Βραβείο Σχεδιασμού iF Product Design Awards. Η ειδική ομάδα κριτών, που αποτελείται από διεθνείς ειδικούς και διάσημους σχεδιαστές από όλο τον κόσμο, αξιολόγησαν τα προϊόντα, όχι μόνο για την καινοτομία τους αλλά και για την αποδεδειγμένη ανώτερη αξία τους. Φέτος, ο διαγωνισμός iF Product Design Awards προσέλκυσε 3.249 διαγωνιζόμενα προϊόντα από 55 χώρες.


Η τσάντα πλάτης Luminosity Medium DSLR Split Pack αναγνωρίστηκε από τα βραβεία iF για το μοναδικό και άκρως λειτουργικό άνοιγμα της. Είναι η μόνη DSLR split pack στην αγορά που επιτρέπει την πρόσβαση στον DSLR εξοπλισμό χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθεί πρώτα το τρίποδο. Αυτό το χαρακτηριστικό προνόμιο ευρεσιτεχνίας παρέχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε φωτογράφους, ώστε να μην χάσουν ποτέ καμία λήψη όπου και βρίσκονται . Ο έξυπνος σχηματισμός μετατρέπει επίσης την τσάντα σε σταθμό εργασίας δημιουργώντας μια επιφάνεια στήριξης φακών και αξεσουάρ κατά την διάρκεια των λήψεων.


luminosity case logic openΗ τσάντα DSLR Split Pack προσφέρει την απαιτούμενη για κάθε ανάγκη προσαρμογή προκειμένου να χωρέσει όλο το φωτογραφικό εξοπλισμό. Ρυθμιζόμενα διαχωριστικά με επένδυση για την προστασία κάθε συνδυαζόμενου εξοπλισμού που αποτελείται από φωτογραφική μηχανή DSLR, έως 4 φακούς και επιπλέον αξεσουάρ.


Επίσης, στον συγκεκριμένο σχεδιασμό έχει δοθεί μεγάλη έμφαση για άνεση στην μεταφορά του εξαιρετικά βαρύ φωτογραφικού εξοπλισμού. Η ενισχυμένη επένδυση, τα ειδικά μαξιλαράκια ώμου και το πίσω μέρος της τσάντας παρέχουν εργονομική υποστήριξη.


Τα βραβεία σχεδιασμού IF θεωρούνται διεθνώς αναγνωρισμένα για την εξαιρετική σχεδίαση εδώ και 60 χρόνια. Η τσάντα πλάτης Luminosity DSLR Split Pack φέρει περήφανα το σήμα iF για την εξαιρετική ποιότητα σχεδιασμού.