Game of Thrones IV: Η σειρά-έπος έρχεται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema, 48 ώρες μετά την προβολή της στην Αμερική.


dainyrisΛίγες μέρες απομένουν για την έναρξη του 4ου κύκλου της καλύτερης μεσαιωνικής σειράς φαντασίας όλων των εποχών! Ο νέος κύκλος του «Game of Thrones» της σειράς-έπους με τα αλλεπάλληλα ρεκόρ τηλεθέασης παγκοσμίως, θα ξεκινήσει να προβάλλεται 48 ώρες από την προβολή στην Αμερική από τις 8 Απριλίου και κάθε Τρίτη στις 22:00 στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD για ποιότητα υψηλής ευκρίνειας.


Οι συνδρομητές των Novacinema θα έχουν τη δυνατότητα να εισέρχονται πρώτοι στον φανταστικό κόσμο του Τζωρτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν όπου πολλά ερωτήματα αναζητούν απαντήσεις αυτή τη σεζόν. Θα εκδικηθούν οι εναπομείναντες Σταρκ για τον «Κόκκινο Γάμο»; Κι αν ναι, είναι δυνατόν οι σκηνές της εκδίκησης να ξεπεράσουν αυτές του αιματοβαμμένου γάμου; Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να νικήσει τη λαοφιλή μητέρα των δράκων; Για πόσο καιρό ακόμη θα βλέπουμε ακόμη τον Τζόφρι στον θρόνο;


Σε κάθε περίπτωση, η ανατρεπτική σειρά της HBO με την υποδειγματική αφήγηση, τις εκρηκτικές σκηνές, το εξαιρετικό καστ και την πολυδάπανη παραγωγή, θα μαγνητίσει και πάλι το ενδιαφέρον των συνδρομητών των καναλιών Novacinema που πλέον θα μπορούν να απολαμβάνουν τα «παιχνίδια» για την κατάκτηση του σιδερένιου θρόνου στα laptops, smartphones & tablets τους μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα αυτόματης εγγραφής και αποθήκευσης όλων των επεισοδίων της αγαπημένης τους σειράς!