Αποκτήστε το δικό σας Mac έως τις 12 Απριλίου με δωρεάν 3 χρόνια ολοκληρωμένη υποστήριξη και σε 12 άτοκες δόσεις.


logo_iStormTα καταστήματα iStorm, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων Apple Premium Reseller στην Ελλάδα, ανακοινώνουν μια μοναδική, ανοιξιάτικη προσφορά για τους υπολογιστές Mac, παρέχοντας δωρεάν 3 χρόνια ολοκληρωμένη υποστήριξη για επισκευές και ανταλλακτικά και παράλληλα αποπληρωμή σε 12 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.


O Mac είναι ένας καινοτόμος υπολογιστής, κατασκευασμένος από προσεγμένα υλικά, με ενσωματωμένη την αιχμή της τεχνολογίας σε hardware και software, ο οποίος προσφέρει αξιοπιστία ακόμα και για την πιο απαιτητική εργασία.


Επιπλέον, με κάθε Mac παρέχεται δωρεάν η σουίτα γραφείου iWork και η multimedia σουίτα iLife και μαζί μεις πολλές ενσωματωμένες εφαρμογές όπως το Mail και το Calendar, το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι απλά να πατήσει το on.


Αξιοποιώντας την εν λόγω προσφορά, μπορεί κανείς να επιλέξει μεταξύ οποιουδήποτε μοντέλου φορητού ή σταθερού υπολογιστή της Apple: iMac, MacBook Pro, MacBook Pro Retina, MacBook Air, Mac mini ή Mac Pro.


Επιλέξτε ένα από τα πέντε καταστήματα της iStorm σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και αποκτήστε το Mac των ονείρων σας. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά που ισχύει από 21 Μαρτίου έως και 12 Απριλίου και διαλέξτε τον υπολογιστή Mac που σας ταιριάζει.