Από την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014, το ANT1 WEBTV plus μεγάλωσε, εξελίχθηκε και έγινε… netwix στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.netwix.gr.


netwixΚαινοτόμος και πρωτοπόρος στον χώρο των digital media, ο ΑΝΤ1 το 2010, εγκαινίασε το πρώτο WEBTV της ελληνικής τηλεόρασης. Μέσα από την Internet υπηρεσία, ξεκίνησε να προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να παρακολουθούν όποτε και όπου θέλουν το κάθε αγαπημένο τους πρόγραμμα (catch up & live streaming).


Τη μεγάλη επιτυχία του WEBTV διαδέχτηκε το WebTV Plus, παρέχοντας στους χρήστες επιπλέον περιεχόμενο από αυτό της τηλεόρασης του ΑΝΤ1. Οι δύο νεανικές web series, το “Stick around” και ο β’ κύκλος του “The Flatmates” ήταν τα πρώτα προγράμματα που ξεκίνησαν αποκλειστικά το ANT1 WEBTV plus.


Σήμερα, το πρόγραμμά του εμπλουτίζεται συνεχώς, μεγαλώνει και κερδίζει όλο και περισσότερους fans. Αυτή τη στιγμή το netwix, όπως πλέον ονομάζεται, διαθέτει φρέσκο πρόγραμμα πέρα από τα καθιερωμένα, δίνει επιλογές, είναι καινοτόμο, έχει χιούμορ!


Ωστόσο, η μεγάλη επιτυχία του, δεν περιορίζεται μόνο στις λέξεις, αλλά μεταφράζεται και σε αριθμούς, αφού κατά μέσο όρο τα μηνιαία pageviews ξεπερνούν το 1.500.000!


Στο netwix πρωταγωνιστούν φρέσκα, cool πρόσωπα, όπως η Λάουρα, ο Φάνης, η Αντιγόνη, η Άννα Μαρία, ο Κωνσταντίνος. Νέοι και ασυμβίβαστοι, εκπέμπουν στον ρυθμό της εποχής και με την πιο θετική διάθεση μοιράζονται τα νέα trends, τις σκέψεις τους, τις ιδέες τους… ακόμα και την «τρέλα» τους! Στο netwix βρίσκετε και super εκπομπές με περιεχόμενο… σκέτο κόλλημα, όπως: comedy, web series, game & gadget reviews, cooking & wellbeing.


Θέλετε περισσότερα; Θα τα έχετε! Γιατί εκτός από τις 19 εκπομπές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, άμεσα ξεκινούν και 2 νέες. Πρόκειται για τη νέα εκπομπή comedy «#atherapefti» με παρουσιάστρια – «ψυχολόγο» την αγαπημένη ηθοποιό Τζένη Θεωνά, καθώς και για τη μαύρη κωμωδία «Τη μάνα μου τη λένε Γιάννη».


Ενας σύγχρονος κόσμος γεμάτος συναρπαστικές εμπειρίες, ξεχωριστές στιγμές και έντονα συναισθήματα, ξεδιπλώνεται κάθε ώρα της ημέρας στο netwix, μέσα από το PC και κινητό… γνωρίστε τον!


Δωρεάν super εκπομπές που θα λατρέψετε, οriginal “υπερπαραγωγές” που θα κολλήσετε και παρουσιαστές… φαινόμενα που θα σας κάνουν να κλαίτε… από τα γέλια, παίζουν αποκλειστικά στο netwix. Το καλύτερο διαδικτυακό κανάλι!


FB: Netwix
Twitter: @netwixgr
Youtube: Netwix