Η EMC Corporation ανακοινώνει διοικητικές αλλαγές στην κορυφή της EMC Information Infrastructure.


EMC_Logo_110713Οι κ.κ. Jeremy Burton, Denis Cashman και Jonathan Martin αναλαμβάνουν ρόλους αυξημένης ευθύνης στην EMC Information Infrastructure


Η EMC Corporation ανακοίνωσε μια σειρά αλλαγές στην ανώτατη διοίκηση της εταιρείας EMC Information Infrastructure. Η EMC Information Infrastructure, είναι μία από τις τρείς επιχειρήσεις – οι άλλες είναι η VMware και η Pivotal – που λειτουργεί ως αυτόνομη μονάδα, σύμφωνα με το νέο επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρείας που ακούει στο όνομα EMC Federation.


Οι αλλαγές αυτές έχουν άμεση εφαρμογή και περιλαμβάνουν τα εξής:


Ο κ. Jeremy Burton τοποθετείται πρόεδρος Products & Marketing στην EMC Information Infrastructure. Ο κ. Burton, ο οποίος θα αναφέρεται στον κ. David Goulden, CEO της EMC Information Infrastructure, θα έχει την ευθύνη για τα τμήμα Enterprise & Mid-Range Product Division, Data Protection & Availability Division, Isilon Systems Division, Emerging Technology Products Division και Information Intelligence Group. Εκτός από αυτά, ο κ. Burton θα είναι επίσης υπεύθυνος για τη διατμηματική ομάδα Marketing, Technical Alliances και Solutions, καθώς και για το γραφείο του Γενικού Τεχνικού Διευθυντή (CTO).


Ο κ. Denis Cashman τοποθετείται στη θέση του Γενικού Οικονομικού Διευθυντή της EMC Information Infrastructure, και θα αναφέρεται απευθείας στον κ. David Goulden. Ο κ. Cashman, στέλεχος της EMC για 25 χρόνια, αναλαμβάνει την ευθύνη για το σύνολο των οικονομικών θεμάτων της EMC Information, συμπεριλαμβανομένων του οικονομικού σχεδιασμού, των οικονομικών αποτελεσμάτων, του λογιστηρίου, των φορολογικών θεμάτων, του ταμείου, των ελεγκτικών μηχανισμών και των σχέσεων με τους επενδυτές. Ο κ. David Goulden διατηρεί τη θέση του CFO στην EMC Corporation.


Ο κ. Jonathan Martin προάγεται από τη θέση του επίτιμου αντιπροέδρου Corporate Marketing στη θέση του Γενικού Διευθυντή Μάρκετινγκ της EMC Information Infrastructure. Ο κ. Martin διαδέχεται τον κ. Jeremy Burton και συνεχίζει να αναφέρεται σε αυτόν από τη νέα του θέση. Από το 2011, ο κ. Martin καπό τη θέση του αντιπροέδρου Corporate Marketing, είχε την ευθύνη για τους τομείς Brand, Creative, Advertising, Web/Social/Mobile Channels, Online Communities, Events και EMC TV. Στα παραπάνω έρχονται να προστεθούν οι δραστηριότητες Communications, Global Field & Partner Marketing, Executive Briefing Centers και Global Marketing Campaigns.


Σχολιάζοντας, ο κ. David Goulden δήλωσε τα εξής: «Εκτός από το ότι, ως εταιρεία, είμαστε εξαιρετικά τοποθετημένοι σε σχέση με την στήριξη των πελατών μας σε μια εποχή κοσμογονικών αλλαγών στον τομέα του IT, θα πρέπει να πούμε ότι η παρούσα διοικητική ομάδα είναι η καλύτερη που είχαμε ποτέ. Είμαι εξαιρετικά τυχερός που δουλεύω μαζί με αυτούς τους κορυφαίους ηγέτες, καθένας από τους οποίους αντιπροσωπεύει την αριστεία στον τομέα ευθύνης του και αποτελεί κλειδί για τη στρατηγική μας στο μέλλον».