Ορόσημο για το V.me της Visa η ένταξη στην πλατφόρμα 15 κορυφαίων Ευρωπαϊκών παρόχων υπηρεσιών πληρωμών.


Visa Europe logoΗ Visa Europe ανακοίνωσε νέες συνεργασίες με δεκαπέντε Ευρωπαϊκούς Παρόχους Διαδικτυακών Υπηρεσιών Πληρωμών (IPSP), γεγονός που παρέχει στην υπηρεσία ψηφιακού πορτοφολιού V.me της Visa πρόσβαση στο ευρύ δίκτυο ηλεκτρονικών καταστημάτων με τα οποία συνεργάζονται.


Οι συνεργασίες αυτές διευρύνουν την πρόσβαση του V.me της Visa και εκτιμάται ότι ακόμα περισσότεροι έμποροι θα αποκτήσουν πρόσβαση στη ψηφιακό πορτοφόλι και θα είναι σε θέση να αποδέχονται συναλλαγές μέχρι το τέλος του 2014.


Οι νέοι IPSP συνεργάτες του V.me της Visa στην Ευρώπη
– First Data
– Pensio
– Capita Software Services
– The Logic Group
– Sage Pay
– CreditCall
– FIS
– Verifone
– eCard
– Dotpay
– Worldline, θυγατρική της Atos σε υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών
– Payline της Monext
– Payzen της Lyra Network
– Paybox (Point VeriFone)
– Be2Bill (Rentabiliweb)


Η Wendy Martin, Director του V.me της Visa, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που τόσοι κορυφαίοι πάροχοι έχουν δεσμευτεί να στηρίξουν το V.me της Visa. Από το λανσάρισμα της υπηρεσίας στα τέλη του 2013 η ανταπόκριση των εκδοτών και των εμπόρων είναι εντυπωσιακή. Οι πρόσφατες αυτές συνεργασίες μας δίνουν τη δυνατότητα να διευρύνουμε την κλίμακα και το εύρος κάλυψης του V.me της Visa προκειμένου να καταστεί μια πλήρως λειτουργική εμπορική υπηρεσία στις αγορές όπου είναι διαθέσιμη, ενώ πιλοτικά προγράμματα δημιουργούνται σε αρκετές ακόμα αγορές μέχρι το τέλος του 2014».