To You.gr «μπαίνει» στην αγορά προϊόντων καθημερινής χρήσης με πάνω από 40 προϊόντα προσωπικής, βρεφικής και οικιακής φροντίδας.


you new logoΤο www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα Technology & Living του Ομίλου Quest, μεγαλώνει κάνοντας δυναμική είσοδο στην πώληση προϊόντων καθημερινής χρήσης.


Ήδη στα ηλεκτρονικά ράφια του you.gr, έχουν βρει τη θέση τους πολλά από τα αγαπημένα μας προϊόντα εξαιρετικής απόδοσης, που εμπιστευόμαστε κάθε μέρα για μας και τους αγαπημένους μας, όπως πάνες και μωρομάντηλα, ξυριστικά και προϊόντα ανδρικής περιποίησης, οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες, αποσμητικά, απορρυπαντικά και μαλακτικά ρούχων, απορρυπαντικά πιάτων, καθαριστικά σπιτιού και μπαταρίες, ενώ η γκάμα επεκτείνεται συνεχώς σε νέες κατηγορίες και μάρκες.


Εργαλεία, όπως η εύκολη αναζήτηση και διαδικασία αγοράς, η δωρεάν παράδοση σε περισσότερα από 300 σημεία, η δωρεάν αντικαταβολή, αλλά και ο άκρως βοηθητικός οδηγός επιλογής της κατάλληλης πάνας, είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που κάνουν την αγορά των προϊόντων καθημερινής φροντίδας από το www.you.gr μία ευχάριστη και εύκολη διαδικασία εξασφαλίζοντας τους καταναλωτές εξοικονόμηση χρόνου. Πολύ συχνά, εκπλήξεις και προσφορές θα κάνουν τις αγορές περισσότερο ακαταμάχητες. Ήδη, αυτήν την περίοδο και μέχρι τις 7 Απριλίου, για περισσότερα από 40 προϊόντα ισχύει η προσφορά «1+1 δώρο», έτσι ώστε να βγουν πραγματικά κερδισμένοι όσοι πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.


Το www.you.gr, ενισχύει συστηματικά την κατηγορία Living, εμπλουτίζοντας τη γκάμα προϊόντων που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή, με στόχο να αποτελέσει την πρώτη επιλογή των καταναλωτών στην αγορά των αγαπημένων τους προϊόντων.