Στο μεγαλύτερο δίκτυο σημείων ασύρματης πρόσβασης στο Διαδίκτυο στην Ελλάδα – αυτό της Forthnet – προστίθενται και τα πρατήρια Shell.


forthnet nova logo 2014Η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ Forthnet και Coral κι έχει στόχο την επιβράβευση των πελατών των 2 εταιρειών που πλέον έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω οποιασδήποτε συμβατής συσκευής (laptop, tablet ή smartphone) εύκολα, άμεσα και οικονομικά, χωρίς καλώδια & χρονοβόρες διαδικασίες, σε πάνω από 160 ιδιολειτουργούμενα πρατήρια της Coral.


Οι κάτοχοι της κάρτας Smart Club που εκδίδει η Coral όπως και οι συνδρομητές της Forthnet έχουν πλέον δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο κάθε φορά που επισκέπτονται ένα από τα πρατήρια Shell. Κι όπως σε όλα τα Forthnet HotSpot, η πρόσβαση είναι γρήγορη και ασφαλής για χρήση όλων των online υπηρεσιών όπως ανάγνωση ηλεκτρονικών μηνυμάτων, χρήση των social media, ενημέρωση, download αρχείων ή ακόμη και online αγορές. Έτσι, πάνω από 160 πρατήρια Shell ανά την Ελλάδα παρέχουν ελεύθερο και δωρεάν «σερφάρισμα» με την εγγύηση της Forthnet!