Κοντά στους επαγγελματίες εμπορικών και παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων και Ποτών βρέθηκε η Megasoft στην έκθεση FOOD EXPO.


Megasoft_LogoH έκθεση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.
Η εταιρεία υποδέχτηκε στο περίπτερό της τους πελάτες της, που ήρθαν για να δουν τις νέες δυνατότητες των εφαρμογών τους, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε η νέα οικογένεια εφαρμογών PRISMA Win Live σε android, που τους επιτρέπει να έχουν στο tablet ή στο smartphone όλη την πληροφόρηση που χρειάζονται από την εμπορική τους εφαρμογή σχετικά με τους πελάτες, τους προμηθευτές και την αποθήκη τους και να εκτελούν, απογραφές, παραγγελίες, εισπράξεις και τιμολογήσεις όπου και αν βρίσκονται.


Μία σειρά εφαρμογών που εξυπηρετεί ιδανικά τις επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης τροφίμων-ποτών – και όχι μόνο – και που απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από τους επαγγελματίες του κλάδου που είχαν την ευκαιρία στην έκθεση να τις γνωρίσουν και να πειραματιστούν. Τους επισκέπτες που ζήτησαν να ενημερωθούν εκτενέστερα για τις εφαρμογές PRISMA Win θα καλύψει το δίκτυο συνεργατών της Megasoft σε Ελλάδα και Κύπρο.


Για την παρουσίαση των POS εφαρμογών της Megasoft στην έκθεση χρησιμοποιήθηκαν τα ιδιαίτερα ανθεκτικά, αδιάβροχα και ασφαλή συστήματα POS της POSIFLEX.