Ένας διαφορετικός αγώνας ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό έρχεται στα κανάλια Novasports την Παρασκευή 28 Μαρτίου στις 19:00.


rebuild kefaloniaΟι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από το Novasports 2 τον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου 7Χ7, All Star Ελλάδας VS All Star Μεικτής Ευρώπης που θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ. Όλα τα έσοδα (γενική είσοδος 5 ευρώ) από την διοργάνωση θα διατεθούν σε ειδικό λογαριασμό για τα παιδιά των πληγέντων κατοίκων της Κεφαλονιάς από τον καταστροφικό σεισμό.


Κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης θα είναι «Όταν θέλει… η Ελλάδα μπορεί» και «αγγελιοφόρος» του μηνύματος θα είναι ο μεγάλος μας ηθοποιός Κώστας Βουτσάς. Οι παλαίμαχοι άσοι που θα αποτελέσουν την All Star Ελλάδας, είναι οι Αντώνης Νικοπολίδης, Θοδωρής Ζαγοράκης, Κώστας Φραντζέσκος, Γρηγόρης Γεωργάτος, Βασίλης Τσιάρτας, Άγγελος Μπασινάς, Δημήτρης Σαραβάκος, Σπύρος Μαραγκός, Νίκος Νταμπίζας, Στέλιος Γιαννακόπουλος, υπό τις προπονητικές οδηγίες του Κώστα Τσάνα και θα αναμετρηθούν με τους All Star Μεικτής Ευρώπης που θα αποτελείται από τους Μάριο Γκαλίνοβιτς, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Κριστόφ Βαζέχα,, Αλιόσα Ασάνοβιτς, Μιγκέλ Πέρεζ, Άλεξ Πέρεζ, Αντόνιο Μπεναρίβο, Ρουμπέν ντε λα Ρεδ, Λουσιάνο ντε Σόουζα υπό τις οδηγίες του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Τάσος Κάκος.


Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για τον φιλανθρωπικό αυτόν αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του κλειστού γηπέδου του ΟΑΚΑ, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Forthnet, κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης, είπε μεταξύ άλλων: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε ενεργά σε ένα τέτοιο σκοπό. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα, είναι διασκέδαση, είναι ψυχαγωγία και τα κανάλια Novasports είναι πάντα δίπλα σε ενέργειες που αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου. Η εταιρεία μας θεωρεί υποχρέωση της να στηρίξει τον συγκεκριμένο φιλανθρωπικό αγώνα, που πιστεύουμε ότι αναδεικνύει την κοινωνική αλληλεγγύη προς τους κατοίκους της Κεφαλονιάς που δοκιμάστηκαν από τον καταστροφικό σεισμό».