Αντίστροφη μέτρηση στα κανάλια Novacinema για το «Game of Thrones 4» με συναρπαστικό μαραθώνιο του τρίτου κύκλου στις 24 και 25 Μαρτίου.


denyrisΛίγες ημέρες πριν από την αποκλειστική πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου της σειράς «Game of Thrones», μόλις 48 ώρες μετά την Αμερική, τα κανάλια Novacinema προβάλλουν ένα συναρπαστικό μαραθώνιο με όλα τα επεισόδια του τρίτου κύκλου της πολυβραβευμένης σειράς.


Ο μαραθώνιος θα προβληθεί από το Novacinema 3 κατά το διήμερο 24-25 Μαρτίου από τις 21:00, ενώ στους συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova δίνεται η δυνατότητα εγγραφής και αποθήκευσης όλων των επεισοδίων.


Ο τέταρτος κύκλος της επικής σειράς «Game of Thrones», που ξεπέρασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στην Αμερική και δημιούργησε στρατιά φανατικών θαυμαστών στην Ελλάδα, θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 8 Απριλίου και κάθε Τρίτη στις 22:00, από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου HD.


Οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθούν την αγαπημένη τους σειράς από laptop, smartphone και tablet, μέσω της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.