Η ελληνική αλυσίδα καταστημάτων ΜΕΤΡΟ Α.Ε.Β.Ε., συνεργάζεται με τη Retail@Link, (μέλος του ομίλου Entersoft) για αυτοματοποίηση καταχώρησης τιμολογίων.


RETAIL_LINKΓια την αλυσίδα-ηγέτη στην ελληνική αγορά των Super Market – Cash & Carry, με τον ευρύτατο & διαρκώς αναπτυσσόμενο αριθμό σημείων πώλησης που ανέρχεται ήδη στα 45 καταστήματα χονδρικής και 58 σημεία λιανικής με τα καταστήματα My Market, η λύση της αυτοματοποιημένης καταχώρησης των εισερχομένων παραστατικών από τους προμηθευτές της, αποτελεί στρατηγική επιλογή μείωσης λειτουργικού κόστους & ενίσχυσης ανταγωνιστικότητας.


Η λύση Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης EDI, καθιστά δυνατή την ταχύτερη εξυπηρέτηση των διαδικασιών ελέγχου & καταχώρησης παραστατικών και συνακόλουθα την ολοκλήρωση των πληρωμών προς τους συνεργαζόμενους προμηθευτές.


Η αλυσίδα ΜΕΤΡΟ συνεργάζεται με τη Retail@Link, κορυφαίο πάροχο λύσεων Ηλεκτρονικής B2B Διασύνδεσης, με εμπειρία άνω των 10 ετών στην εξυπηρέτηση του κλάδου και πλήθος επιτυχημένων έργων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, Αρχειοθέτησης & EDI, που μειώνουν καθημερινά το λειτουργικό κόστος και ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων.


Άμεσος στόχος της αλυσίδας ΜΕΤΡΟ Α.Ε.Β.Ε. είναι να επεκτείνει το δίκτυο EDI διασύνδεσης με τους προμηθευτές της, με σκοπό:
– Την ταχύτερη ολοκλήρωση των διαδικασιών καταχώρησης παραστατικών απευθείας στα συστήματα, χωρίς καθυστερήσεις και λάθη & τη διευκόλυνση των τμημάτων λογιστηρίου.
– Την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πληρωμών και την ενίσχυση των συνεργατικών σχέσεων με τους προμηθευτές της.
– Τη διαρκή τεχνολογική πρόοδο του οργανισμού που επιτρέπει διαχρονικά τη διατήρηση και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της αλυσίδας.


Όπως δηλώνει ο Διευθυντής Λογιστηρίου της αλυσίδας ΜΕΤΡΟ, κος Γ. Ρήγας: « Η αυτοματοποίηση της καταχώρησης παραστατικών, μας επιτρέπει να λειτουργούμε ταχύτερα & αποτελεσματικότερα όπως επίσης και να ενισχύουμε την ασφάλεια στην ανταλλαγή δεδομένων με τους εμπορικούς μας συνεργάτες. Η λύση e-invoicing EDI της Retail@Link, λειτουργεί σε πλήρη συμβατότητα με τα συστήματά μας, ενώ κάνει εφικτή τη διασύνδεση με το ευρύτατο δίκτυο συνδεδεμένων προμηθευτών που εξυπηρετεί. »