H EMC παρουσιάζει τις τάσεις που επικρατούν στο χώρο της πληροφορικής καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ασφάλειας υποδομών ΙΤ.


EMC_Logo_110713Πριν από λίγο καιρό, η EMC παρουσίασε κάποιες τελευταίες βελτιώσεις στη δημοφιλή σουίτα διαχείρισης περιεχομένου (ECM) EMC Documentum, οι οποίες εισήγαγαν μερικές νέες, καινοτομικές λειτουργίες που απαντούν στο αίτημα για περαιτέρω εξέλιξη των εφαρμογών ECM. Μεταξύ των νέων προϊόντων ήταν και η πλατφόρμα επόμενης γενιάς EMC InfoArchive, η οποία αναλαμβάνει την αρχειοθέτηση πληροφοριών που βρίσκονται είτε σε structured, είτε σε unstructured μορφή.


Η EMC επιβεβαιώνει την πρωτοπορία της όσον αφορά τις εφαρμογές ECM επόμενης γενιάς, παρουσιάζοντας την έκδοση EMC ApplicationXtender 7.0, μια ισχυρή και ταυτόχρονα προσιτή λύση διαχείρισης εγγράφων, η οποία απευθύνεται σε οργανισμούς μεσαίου μεγέθους και τμήματα μεγάλων επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο.


Instant Document Management
Τόσο η EMC όσο και οι συνεργάτες της γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι πελάτες παλεύουν διαρκώς να αποκτήσουν πρόσβαση σε πληροφορίες και business-ready περιεχόμενο που θα τους επιτρέψουν να αποκομίσουν επιχειρηματικά οφέλη, ακόμη κι αν διαθέτουν παλιότερες πλατφόρμες.


Το ApplicationXtender βοηθά να αντιμετωπιστούν δυσκολίες αυτού του τύπου. Πρακτικά μιλώντας, η αληθινή ομορφιά του ApplicationXtender βρίσκεται στην ικανότητα που έχει να αξιοποιεί την υπάρχουσα υποδομή ΙΤ ενός οργανισμού προκειμένου να αποθηκεύει, να οργανώνει και διαχειρίζεται οποιονδήποτε, σχεδόν, τύπο business content από οποιοδήποτε σημείο. Πρόκειται για μια άμεση λύση στο πρόβλημα της διαχείρισης εγγράφων η οποία βοηθά και στην εξοικονόμηση κόστους, καθώς απλοποιεί και οργανώνει καλύτερα τις διαδικασίες συλλογής (capture) και διαχείρισης εγγράφων.


Πρόκειται για μια σχετικά απλή ιδέα, η οποία όμως αποδεικνύεται απίστευτα ισχυρή όταν αξιοποιείται με τον κατάλληλο τρόπο.


Το ApplicationXtender βασίζεται σε ένα εύχρηστο MS Windows/.NET-optimized σύστημα και προσφέρει στο χρήστη πολλές out-of-the-box λειτουργίες οι οποίες του δίνουν τη δυνατότητα να κτίζει, να τροποποιεί και να τρέχει επιχειρηματικές εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται την υποστήριξη του τμήματος IT.


Νέο ApplicationXtender 7.0
Όντας πλέον σε θέση να υποστηρίζει το EMC Documentum xPlore full text engine, το ApplicationXtender προσφέρει τώρα δυνατότητες enterprise-grade μέσα από μια scalable αρχιτεκτονική full-text indexing, η οποία είναι σε θέση να υποστηρίζει ταυτόχρονα πολλαπλά streams προς τον index agent. Έτσι επιτυγχάνεται καλύτερο scalability, αυξάνεται η αποδοτικότητα και γίνεται πιο απλή η χρήση.


Όπως το Documentum, έτσι και το ApplicationXtender 7.0 υποστηρίζει τις τελευταίες εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων, όπως μεταξύ άλλων τα MS Windows 2012, MS Windows 2012R2, MS Windows 8 και 8.1, ενώ επίσης διαθέτει ενσωματωμένο έναν νέο 64-bit web server, database layer και text indexing.


Οι εξελίξεις αναμένεται να βοηθήσουν τους πελάτες των συνεργατών της EMC να εξοικονομήσουν μέρος από τα κόστη τους, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την αποδοτικότητα και το επίπεδο εξυπηρέτησης.