Η Nokia συστήνει το Lumia 1320 το οποίο προσαρμόζει πολλές από τις καινοτομίες των κορυφαίων Lumia σε μια νέα προσιτή συσκευή.


nokia lumia 1320Το Nokia Lumia 1320 διαθέτει μια σειρά εφαρμογών, όπως τα Nokia Camera, Nokia Storyteller, Nokia Music για δωρεάν streaming μουσικής χωρίς διαφημίσεις, καθώς επίσης τους χάρτες HERE και τις αντίστοιχες υπηρεσίες γεωγραφικής θέσης. Έτσι, οι κάτοχοι ενός Lumia 1320 μπορούν να απολαμβάνουν τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά και λειτουργίες της σειράς Lumia σε μια συσκευή με οθόνη μεγάλων διαστάσεων.


«Έχοντας το επιτυχημένο παράδειγμα του Lumia 520, επιδιώξαμε να συνδυάσουμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά της σειράς Lumia μαζί με τα στοιχεία των Windows Phone λογισμικών σε μια καινοτόμα προσιτή συσκευή με μεγάλη οθόνη», δήλωσε ο κ. Λάμπρος Ζολώτας, επικεφαλής πωλήσεων της Nokia για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ. «Οι πλούσιες εμπειρίες απεικόνισης και ο όμορφος σχεδιασμός κάνουν το Nokia Lumia 1320 μια ιδανική προσθήκη στη σειρά Windows Phone».


Μια πλούσια και διασκεδαστική εμπειρία απεικόνισης
Οι ισχυρές εμπειρίες απεικόνισης του Nokia Lumia 1320 κάνουν πιο διασκεδαστική τη λήψη φωτογραφιών. Η εφαρμογή Nokia Camera με τις Pro, Smart, και Video λειτουργίες προσφέρει μοναδικές εμπειρίες απεικόνισης. Επιπλέον, το Nokia Storyteller ζωντανεύει τις αναμνήσεις, ενσωματώνοντας αυτόματα, επάνω σε χάρτη, φωτογραφίες και λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθεσία από την εφαρμογή HERE, δίνοντας την ευκαιρία στους χρήστες να δημιουργήσουν το προσωπικό τους φωτογραφικό χρονολόγιο. Με το creative studio, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει κολάζ φωτογραφιών και να επεξεργαστεί τις εικόνες επιλέγοντας διαφορετικά φίλτρα ή εφέ εναλλαγής χρωμάτων.


Η διασκέδαση και το gaming γίνονται καλύτερα
Οι τελευταίες εφαρμογές της Nokia σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της Microsoft αναδεικνύουν την οθόνη του Lumia 1320. Μέσω του Xbox, η πρόσβαση στα τελευταία παιχνίδια γίνεται ακόμα πιο εύκολη. Επιπλέον, μέσω του Zinio, το μεγαλύτερο κιόσκι περιοδικών, η ανάγνωση εντύπων γίνεται ακόμα καλύτερη λόγω της μεγάλης οθόνης. Η μεγάλη οθόνη που διαθέτει το Nokia Lumia 1320 δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαμβάνουν τις ταινίες που προσφέρει το Netflix με έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο. Η συσκευή εξασφαλίζει την αποθήκευση πλούσιου περιεχομένου, προσφέροντας στον χρήστη 7GB ελεύθερου και ασφαλούς χώρου στο cloud μέσω του SkyDrive και τη δυνατότητα επέκτασης του διαθέσιμου χώρου αποθήκευσης, μέσω κάρτας micro SD. Επίσης, μια τρίτη στήλη πλακιδίων επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετούν σημαντικό περιεχόμενο στην αρχική τους οθόνη για άμεση και εύκολη πρόσβαση.


Αποκτήστε ένα πλούσιο πακέτο με τις πιο αγαπημένες εμπειρίες της σειράς Lumia
To Nokia Lumia 1320 διαθέτει πολλές από τις καινοτομίες των κορυφαίων Lumia, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής Nokia Music για δωρεάν streaming μουσικής χωρίς διαφημίσεις ή συνδρομή, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάσουν και να δημιουργήσουν τα δικά τους playlists όταν δεν είναι συνδεδεμένοι.
Μέσω της ενσωματωμένης σουίτας HERE Drive και HERE Maps και του HERE Transit το οποίο διατίθεται στο Store, το Nokia Lumia 1320 προσφέρει τις καλύτερες augmented reality εφαρμογές πλοήγησης και χαρτογράφησης στον κόσμο. Με αυτό τον τρόπο οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν τα πάντα γύρω τους ενώ η πλοήγηση σε οθόνες μεγάλων διαστάσεων γίνεται ακόμα πιο εύκολη.


Η οθόνη του Nokia Lumia 1320 έχει τόσο μεγάλη απόκριση ώστε η χρήση να είναι δυνατή ακόμα και με γάντια. Επιπλέον, με την αναβάθμιση της λειτουργίας Nokia Glance Screen, η οθόνη αναμονής περιλαμβάνει ειδοποιήσεις για αναπάντητες κλήσεις και νέα μηνύματα.
Το Nokia Lumia 1320 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά εντός του Μαρτίου με εκτιμώμενη τιμή λιανικής πώλησης τα 379€.