Η μόνη συσκευή ελέγχου που χρειάζεται κάποιος για να πάρει τα μέγιστα των δυνατοτήτων από οποιοδήποτε επαγγελματικό ηχητικό σύστημα.


DBX_DRIVE_RACK_PA2_mΤο DriveRack PA2 παρέχει όλη την επεξεργασία που χρειάζεται το ηχητικό σήμα πριν αυτό φτάσει στο τελικό στάδιο ενίσχυσής του μέσω των τελικών ενισχυτών, με αποτέλεσμα τη βελτιστοποίηση στην ηχητική απόδοση και την προστασία των ηχείων.


Με τις τελευταίες εξελίξεις και αναβαθμίσεις στους αλγόριθμους του AutoEQ και AFS, με νέο module delay στην είσοδο για την καθυστέρηση του συστήματος FOH έναντι του stage, έλεγχο Ethernet μέσω Android, iOS, Mac ή Windows, η νέα συσκευή αναβαθμίστηκε και προσαρμόστηκε στις νέες τεχνολογικές απαιτήσεις συνεχίζοντας την ιστορία και το όνομα των επεξεργαστών της σειράς DriveRack.


AutoEQ
Με νέο, βελτιωμένο αλγόριθμο AutoEQ εξασφαλίζει μια εξαιρετικά ακριβή, γρήγορη και αυτόματη ρύθμιση EQ. Επιπλέον με την λειτουργία RTA Mic αναλύει τις ακουστικές παραμέτρους και τα προβλήματα του κάθε χώρου και σε συνεργασία με τον αλγόριθμο
AutoEQ καθορίζει τις στάθμες έντασης των ηχείων ρυθμίζοντας το EQ αυτόματα σε κλάσματα δευτερολέπτων. Αυτό σημαίνει ότι οι ρυθμίσεις σε κάθε χώρο μπορεί τώρα να γίνουν πολύ γρήγορα, χωρίς να υποβάλλεται το κοινό σε ενοχλητικούς θορύβους.


AFS τεχνολογία για την αποφυγή φαινομένων feedback
Βελτιωμένος αλγόριθμος AFS για πιο γρήγορη, και πιο ακριβή εξάλειψη του feedback χωρίς να επηρεάζει αρνητικά την ηχητική ποιότητα του συστήματος. Τίποτα δεν είναι πιο ενοχλητικό στο κοινό μιας συναυλίας από τους γνωστούς σε όλους μας μικροφωνισμούς. Ευτυχώς, οι μηχανικοί σχεδιαστές της dbx έχουν αναβαθμίσει και ξανασχεδιάσει έναν πιο σύνθετο αλγόριθμο για την καταστολή τους, κάνοντας το νέο μοντέλο να λειτουργεί ακόμη καλύτερα. Το DriveRack ΡΑ2 ακούει και προβλέπει πιθανές ανατροφοδοτήσεις και προσαρμόζει την έξοδο αυτόματα αποφεύγοντας τα γνωστά προβλήματα.


Αναβαθμισμένος οδηγός λειτουργών χειρισμού
Ο νέος αναβαθμισμένος οδηγός λειτουργιών της συσκευής κάνει τον χειρισμό και τις ρυθμίσεις ακόμη πιο εύκολες για τον χρήστη διασφαλίζοντας τον σωστό χειρισμό των παραμέτρων του συστήματος. Ο οδηγός λειτουργιών μπορεί να σας καθοδηγήσει μέσα από μια εύκολη, βήμα προς βήμα, διαδικασία για να σας βοηθήσει να πάρετε τα μέγιστα από το ηχητικό σας σύστημα. Σας βοηθά ακόμη να κάνετε ρυθμίσεις εύκολα σε όλα τα επίπεδα λειτουργιών του συστήματος όπως ρύθμιση έντασης, AutoEQ, Advanced Feedback Suppression και σας παρέχει πρόσβαση στην ενσωματωμένη και συνεχώς ενημερωμένη βιβλιοθήκη με έτοιμα setup ηχείων από τους περισσότερους και μεγαλύτερους κατασκευαστές ηχείων.


Επεξεργασία στις εισόδους
• dbx Compression
• AFS™ (Advanced Feedback Suppression)
• Graphic EQ
• 8-Band Parametric EQ (adjusted when using the AutoEQ)
• Subharmonic Synthesis


Επεξεργασία στις εξόδους
• Crossover (supports full range, 2-way, and 3-way systems)
• 8-Band Parametric EQs (used for speaker tunings)
• dbx Limiting
• Driver Alignment Delays


Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.